Reflexion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Reflexion, Android cihazınızla çektiğiniz fotoğraflara yansıma efekti vermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Reflexion, OnePlus’ın tüm Android telefonlarda kullanılabilir yansıma efekti uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Herkesin kullanabileceği basitlikte olan ve ücretsiz olarak sunulan uygulama temelinde fotoğrafa yansıma efekti verme görevi görse de benzerlerinden biraz farklı olduğunu söyleyebilirim.

OnePlus’ın kendi cihazınıza özel değil, Android 4.0 üzerinde çalışan tüm Android cihazlarla uyumlu olan Reflexion uygulaması, cihazın hem ön hem de arka kamerasıyla çekilen fotoğrafları yansıma efektiyle birleştiriyor. Efekti uygulamak için tek yapmanız gereken kamera simgesine dokunmak. Burada ufak bir detaydan bahsetmek istiyorum. Kamera simgesine dokunarak arka ve ön kameraya geçiş yapmanız mümkün değil. Kamera butonuna dokunduğunuzda önce ön kamera, sonra arka kamerayla çekim yapıyorsunuz. Sonrasında uygulama otomatik olarak yansıma efektini uyguluyor. Dilerseniz ince ayar da yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Reflexion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Reflexion uygulamasıyla iPhone ve iPad'inizle çektiğiniz fotoğraflara tek dokunuşla yansıma efekti verebiliyorsunuz.

Reflexion, iPhone ve iPad’inizin ön ve arka kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflara tek dokunuşla yansıma efekti verebildiğiniz tamamen ücretsiz ve ufak boyutlu bir uygulama. OnePlus’ın imzasını taşımasıyla platformda öne çıkan uygulamanın herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte olduğunu söyleyebilirim.

Fotoğrafa yansıma efekti vermek için kullanabileceğiniz onlarca ücretsiz uygulama mevcut ancak Reflexion’ın farklı bir noktası bulunmakta. Hem ön hem de arka kamerayla çekmeyi desteklemesinin ve tek fotoğrafta iki çekimi de birleştirmesinin yanı sıra yansıtılan fotoğrafı ayarlama seçeneği sunmasıyla farklılık yaratan uygulamanın arayüzünün de oldukça sade olduğunu söylemek gerek. Yansıma efekti vermek için kamera butonuna dokunmanız ve sonrasında çekim yapmanız kafi. Uygulama otomatik olarak yansıma efektini uyguluyor. Sonucu beğenirseniz direkt paylaşabiliyorsunuz, beğenmezseniz geri alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında