Reigns

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Reings, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan bir tür rol yapma oyunudur.

Reigns, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir tür rol yapma oyunudur. 

2016'nın en iyi oyunları arasında rahatça sayabileceğimiz, hatta kendi listemizde saydığımız bu oyun, gerçekten aldığı bütün ödülleri hak ediyor. Bizlere gerçek bir krallık simülasyonu yaşatan oyun, devlet yönetmenin ne demek olduğunu ve ne gibi işlerle uğraşabileceğinizi gösteriyor. Basit oynanışa sahip olsa bile iyi yazılmış diyalogları ile gerçek bir şaheser olarak mobil platformlardaki yerini koruyor. 

Oyun az çok Tinder'a benziyor. Fakat bu sefer kral ve kraliçeler için yapılmış bir Tinder kullanıyoruz. Şaka bir yana Reings, bir tür RPG oyunu, hem de bir ülkenin yöneticisi olduğumuz bir RPG oyunu. Oyuna girdiğimizde karşımıza öyle teferruatlı şeyler çıkmıyor: Sadece bazı yazılar ve resimler görüyoruz. Yazılar, kralden talep edilenleri gösteriyor. Resimler ise bunu kimin istediğiniz. Biz de Tinder gibi bunu sağa sola seçmek suretiyle kabul ya da red ediyoruz. Verdiğimiz her karar da yukarıda yer alan kuvvetlerimize etki ediyor. Papa'dan gelen talepleri sürekli karşı çevirirseniz, bu sefer din puanınız düşüyor ve başınıza gelmedik iş kalmıyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

Reigns

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Reigns, iOS işletim sistemi üzerinde çalışabilen ve bir krallığın yönetimini canlandırdığınız bir oyundur.

Reigns, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir tür rol yapma oyunudur. 

Bugüne kadar hep istediğiniz kral ya da kraliçe olma hayaliniz sonunda gerçek oldu. Ama bu sefer öyle kaleler feth edip, topraklarınızı genişlettiğiniz bir oyun yok karşınızda. Gerçek bir yöneticilik ile yüzleşiyor ve bir devleti yönetmenin ne kadar zor olabileceğini tekrar tekrar görüyorsunuz. Öyle aldığınız her kararla işleri düzeltebileceğiniz sanrısından da kurtulmuş oluyorsunuz. 2016'da çıkan ve çıktığı günden sonra onlarca ödül alan yapım, gerçekten oynanması gereken oyunların başında geliyor.

Oyuna karşımıza bazı resimler ve yazılar çıkıyor. Yazılar krala gelen talepleri gösterirken, resimler de bu talpelerin kimden geldiğini belirtiyor. Gelen talebi okuduktan sonra kararınızı veriyorsunuz ve verdiğiniz kararın etkilerini hemen üst tarafta görüyorsunuz. Böylece her yazıda uzun uzun düşünmeniz ve doğru kararlar vererek, halkınızın size olan tepkisini en üst düzeyde tutmaya çalışıyorsunuz. İngilizcenin çok elzem olduğu bu oyunda, gerçekten eğlenmeniz mümkün.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reigns APK

    Reigns APK, oyuncuların kral rolünü üstlendiği bir kart oyunudur. Karşınıza çıkan kartlardaki gelişmeleri inceleyin, seçiminizi yapın ve hayatta kalmaya çalışın!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu