ReindeerCam

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

ReindeerCam Noel Baba'yı ve geyiklerini izleyebileceğimiz bir uygulama.

ReindeerCam bugüne kadar görmeye pek alışık olmadığımız türden bir uygulama. Android cihazlarımıza indirebildiğimiz bu uygulamada Noel Baba'nın günlük yaşantısını seyredebiliyoruz. Uygulama yapımcıları bu konuda gerçekten çok efor sarfetmişler ve 'gerçek olsaydı büyük ihtimalle böyle olurdu' diyebileceğimiz bir konsept yaratmışlar.

Uygulamada güvenlik kamerasından Noel Baba'nın evini seyrediyoruz. Geyiklerin yaşadığı yeri görebilme şansına sahibiz. Arada bir Noel Baba'nın gelip geyiklere yem atması olayın gerçekçiliğini artırıyor. Bahçenin kenarında bulunan oyunca kutuları ise iyi düşünülmüş ayrıntılardan biri.

Her ne kadar uğraşılmış bir konsept olsa da fiyatı biraz yüksek kaçıyor. En nihayetinde bu uygulama üç-beş kez kullanıldıktan sonra tekdüze hale gelecektir. Yine de karar sizin. Noel Baba'yı görmek istiyorsanız ReindeerCam'i deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

ReindeerCam

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

ReindeerCam Noel Baba'yı ve geyiklerini seyredebileceğimiz eğlenceli bir Android uygulaması.

ReindeerCam, Noel Baba'yı seven kullanıcılar tarafından denenmesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Uygulama karşımıza bugüne kadar pek sık denk gelmediğimiz bir konsept ile çıkıyor. Açıkçası fikir olarak orijinal ve hoş fakat devamlılığı konusunda bazı şüphelerimiz var. Birkaç kez izledikten sonra uygulama sıkıcı hale gelebilir.

Uygulamada Noel Baba'nın evini ve vazgeçilmez arakdaşları olan geyiklerini izleyebiliyoruz. Bahçeye bakan bir kameradan misafir olduğumuz bu yaşantıda birçok ayrıntıya yer verilmiş ve her biri gerçekçiliği üst basamağa taşıyan cinsten. Uygulamanın en iyi yönlerinden bir tanesi de Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçları için destek sunuyor olması. Bu sayede kullanıcılar hoşlandıkları görüntüleri bu platformlar üzerinde paylaşabilirler.

Boş zamanları değerlendirmek için göz atılabilecek bir uygulama olan ReindeerCam Noel Baba hayranları tarafından sevilerek kullanılabilecek bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır