ReKillers : Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

ReKillers : Zombie Defense bize heyecan dolu anlar yaşatıyor.

ReKillers : Zombie Defense içerisinde hem aksiyon hem strateji hem de kule savunma oyunlarından öğeler bulabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan ReKillers : Zombie Defense'de klasik olarka bütün olaylar bir zombi salgınının patlak vermesi ve insanların bilincini yitiren etobur yaratıklara dönüşmesiyle başlıyor. Zombiler şehre korku salarken bazı insanlar hayatta kalmak için saklanmaya çalışıyor. Bazıları ise zombilere karşı direnip mücadele etmeye ve diğer insanları korumaya çalışıyor. Biz de oyunda kendisini ReKillers olarak adlandıran bu direnişçileri kontrol ediyoruz ve zombilere karşı savaşarak masum insanları korumaya çalışıyoruz.

ReKillers : Zombie Defense'de zombilerle savaşmak için birçok farklı sialh bizim hizmetimize sunuluyor. Standart tabancaların yanında elektrikli testereler, makinalı tüfekler, pompalı tüfekler, el bombaları, alev silahları, roket atarlar gibi silahlar ilezombi ordularına meytdan okuyabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe bu silahları güçlendirebilmekteyiz ve daha zorlu olan zombilerle mücadele edebilmekteyiz. 

ReKillers : Zombie Defense'de oynanışı renklerdiren öğelerde mevcut. RAGE modunu aktifleştirerek kahramanlarımızın zombilere ölüm saçmasını sağlayabiliyoruz. Hızlı ve akıcı olan oynanış tatmin edici seviyedeki oynanış ile birleştirilmekte.

Can Erdil Şentürk

ReKillers : Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

ReKillers : Zombie Defense ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

ReKillers : Zombie Defense birçok farklı türde oyunun bir karışımı olan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileeğiniz bir zombi oyunudur.

ReKillers : Zombie Defense'te zombi salgını patlak verdikten sonra hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesi konu alınıyor. Zombiler ortaya çıktıktan sonra bir grup insan saklanıp hayatını kurtarmak istemiş, diğerleri ise insanları zombilere karşı korumak için yemin etmiştir. Bu cesur insanlar kendilerini "ReKillers" olarak adlandırmışlardır. Biz de ReKillers kahramanlarını kontrol ederek zombilere karşı mücadele veriyoruz ve insanları korumaya çalışıyoruz.

ReKillers : Zombie Defense farklı oyun türlerinin bir karışımı olarak nitelendirilebilir. Oyun hem aksiyon hem kule savunma hem de strateji oyunlarının bir birleşimi şeklinde. Kahramanlarımız aralarında elektrikli testereler, pompalı veya otomatik tüfekler, alev silahları, el bombaları, roket atarlar gibi birçok farklı seçeneğin yer aldığı silah seçeneklerini zombiler karşısında kullanabiliyorlar. Bu silahları oyunda ilerledikçe güçlendirebilmemiz de mümkün.

ReKillers : Zombie Defense bize görsel olarak tatmin edici bir kalite sunarken hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad Gardener: Zombie Defense

    Mad Gardener: Zombie Defense, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Zombie defense: Death Invaders

    Zombie defense: Death Invaders'ta insanlığa saldıran zombileri etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Global Defense: Zombie War

    Global Defense: Zombie War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.
  • Zombie Idle Defense

    Dünyayı ele geçirmiş zombileri alt et.
  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Dream Defense

    Dream Defense, oyuncak ayıyı kötü güçlerin saldırısından koruduğunuz aksiyon oyunu.
  • Infinity Defense

    Infinity Defense, güçlü silahlar kullanarak kendi bölgenizi düşmanlardan savunmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.