ReRunners: Race for the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

ReRunners: Race for the World süper eğlenceli bir yapıya ve heyecan dolu online yarışlara yer veren bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ReRunners: Race for the World farklı oyun türlerini birleştiren bir yapıda. 2 boyutlu görünüme sahip olan oyunda tıpkı bir platform oyununda olduğu gibi karşımıza çıkan engellerin üzerinden atlayarak ve altınları toplayarak yol alıyoruz. Fakat oyun temel hatlarıyla bir yarış oyunu. Kahramanımızla rakiplerimizi geride bırakmaya çalıştığımız oyunda dünyanın en hızlı maratoncusu olmak için yarışıyoruz.

ReRunners: Race for the World'daki yarışların online olması sayesinde rekabet ve adrenalin dolu yarışlar yapabiliyoruz. Oyun içinde yaptığımız yarışlarda çeşitli bonusları kullanarak avantaj kazanabiliyoruz. Jetpackler ve bizi geçici olarak hızlandıran bonusların yanında bombalar gibi bonuslarla işi pisleştirerek rakiplerimize tuzak kurabiliyoruz.

ReRunners: Race for the World renkli retro tarzda grafikleriyle tatmin edici bir görsel kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

ReRunners: Race for the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

ReRunners: Race for the World heyecan dolu bir mobil yarış oyunudur

ReRunners: Race for the World yarışı ve aksiyonu birleştiren ve oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ReRunners: Race for the World farklı oyun türlerinin güzel özelliklerini bir araya topluyor. ReRunners: Race for the World görünüm olarak tıpkı bir platform oyununa benziyor. 2 boyutlu graifklere sahip olan oyunda kahramanımız ekranda koşarken engellerin üzerinden atlıyoruz ve altınları topluyoruz. Oyunun mantığı ise bir yarış oyunu şeklinde. ReRunners: Race for the World'de rakiplerimizi geride bırakarak dünyanın en hızlı yarışçısı olmak için mücadele ediyoruz.

ReRunners: Race for the World sahip olduğu online alt yapı sayesinde diğer oyunculara ve arkadaşlarımıza karşı yarışabilmemizi mümkün kılıyor. Bu sayede oyun çok daha heyecanlı ve rekabet dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor. ReRunners: Race for the World'da kahramanımızla yarışırken bonusları toplayabiliyor ve rakiplerimiz karşısında avantaj kazanabiliyoruz. Toplayacağımız bombalar ve silahlarla rakiplerimizi durdurabilir veya jetpack gibi bonuslarla geçici olarka hızlanabiliriz ve engelleri daha kolay atlatabiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Zombie Race

    The Zombie Race, Hill Climb Racing oynanışı sunan zombili yarış oyunu.
  • Race the Traffic Moto

    Race the Traffic Moto eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Drift & Speed: Need For Race

    Drift & Speed: Need For Race klasik bir mobil yarış oyunudur
  • Race The Traffic

    Race The Traffic tamamen ücretsiz olarak sunulan, aksiyonu yoğun olarak sunan keyifli bir yarış oyunudur.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear : Race the Stig, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear yarış oyunudur.
  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.