Reset Data Usage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME
0.78 MB DOSYA BOYUTU

Reset Data Usage uygulamasını kullanarak Windows 10 cihazlarınızda veri kullanım istatistiklerinizi kolaylıkla sıfırlayabilirsiniz.

Reset Data Usage uygulamasını kullanarak Windows 10 cihazlarınızda veri kullanım istatistiklerinizi kolaylıkla sıfırlayabilirsiniz.

Windows 10 işletim sisteminde, Wi-Fi ve Ethernet üzerinden harcadığınız veri miktarını inceleyebiliyorsunuz. Sisteminizde yüklü olan uygulamaların internet kullanımıyla birlikte harcadığınız toplam veri miktarını ve uygulamaların harcadığı veri miktarlarını inceleyebilme imkanı veren bu özellik, kullanmadığınız uygulamaların internet kullanım takibini de kolaylaştırıyor.

Windows 10’un bu özelliğini, internet kotanızı takip etmek amacıyla kullanıyorsanız ve istatistikleri not alıyorsanız belirli periyotlarda sıfırlamak isteyebilirsiniz. Ancak Windows 10, ne yazık ki veri kullanımı istatistiklerini sıfırlamanız için bir seçenek sunmuyor. Bunu tek bir tıkla gerçekleştirebilme imkanı veren Reset Data Usage uygulamasıyla, hiçbir ek işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Uygulamanın 32-bit veya 64-bit versiyonlarından, sisteminize uygun olanı çalıştırdıktan sonra kurulum yapmanıza gerek kalmadan “Reset Data Usage” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OS Memory Usage

    Bilgisayarınızın RAM yani belleği üzerindeki performans sorunlarını analiz etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • AlomWare Reset

    AlomWare Reset, gittikçe yavaşlayan ve performansı düşen bilgisayarlarınızı kapamadan çok hızlı bir şekilde resetlemenizi sağlayan oldukça yararlı bir program.
  • ADRC Data Recovery Tools

    ADRC Data Recovery Tools, verilerinizi kurtarmak, sistem imajı almak için kullanabileceğiniz ufak boyutlu ve ücretsiz bir program.
  • Disk Usage Analyser

    Bilgisayarınızın disklerinde yer alan dosya ve klasörleri analiz edebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.