Resimli Kelime Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49,132 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Resimli Kelime Bulmaca, uygulama içerisinde size sunulan resimlerin anlatmaya çalıştığı ortak kelimeyi bulmaya çalışacağını ücretsiz ve eğlenceli bir Android kelime bulmaca oyunudur.

Resimli Kelime Bulmaca, resimlerin size anlattığı kelimeyi tahmin etmeye çalışarak saatlerce keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz Android bulmaca oyunlarından bir tanesidir.

Her bir kelime tahmini için karşınıza gelen 4 resmin size anlatmaya çalıştığı ortak şeyi bularak altın kazanabilirsiniz. Tek başınıza oynayabileceğiniz gibi, arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz ile de oynayabileceğiniz oyunun oynanışı oldukça keyifli.

Her bidliğiniz kelime tahmini için altın kazanarak, zorlandığınız veya tahmin edemediğiniz kelimelerde ipucu veya harf satın alabiliyorsunuz.

Tüm keliemeleri bilmeye çalışacağınız bu ücretsiz Android bulmaca uygulamasını kesinlik telefon ve tabletlerinize yükleyerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Resimli Kelime Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,038 TOPLAM İNDİRME
41.9 MB DOSYA BOYUTU

Resimli Kelime Bulmaca'da karşımıza çıkan dört resimden yola çıkarak sorulan kelimeyi bulmaya çalışıyoruz.

Resimli Kelime Bulmaca tüm iOS cihazları üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur. Oyunda bize gösterilen resimlerin ne anlattığını bulmaya çalışıyoruz.

Oyunda yer alan bölümlerde oyunseverlere dört adet resim gösteriliyor ve bu resimlerden yola çıkarak tahmin etmemiz gereken kelimeyi bulmaya çalışıyoruz. Oyunun arayüzü gerçekten çok şık görünüyor. Genel olarak bir özen ve kalite havası hakim. Bulmamız gereken kelimeleri ekranın alt kısmında bize verilen harflerden yola çıkarak bulmaya çalışıyoruz. Zor durumda kalırsak can simidi görünümündeki butona basarak yardım alabiliyoruz. Bu yardımlar arasında harf eleme ve harf açma gibi seçenekler mevcut.

Buna ek olarak Resimli Kelime Bulmaca'da Facebook desteği de sunuluyor. Oyunda elde ettiğimiz puanları Facebook hesabımız üzerinden arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Bu sayede keyifli bir rekabet havası oluşturabilirsiniz.

Eğer siz de kelime bulmaca tarzı oyunlardan zevk alıyorsanız Resimli Kelime Bulmaca size bu konuda iyi bir alternatif olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logic Pic – Resimli Bulmaca

    Kareleri doldur şekli bul
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Kelime Bulmaca

    Kelime Bulmaca, gezetelerin bulmaca eklerinden çözmeye alışkın olduğumuz kelime bulmacayı, Android telefon ve tabletlerimiz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca uygulamasıdır.
  • Sözcük Bulmaca

    Sözcük Bulmaca, bildiğiniz kelime oyunlarını unutacağınız ve bambaşka bir kelime bulma oyunu deneyimi yaşayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca