Retro Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Retro Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Retro Shooting bize 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız klasik shoot em up oyunlarını hatırlatan bir yapı sunan bir mobil uçak savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Retro Shooting'de bizi heyecan dolu savaşlar bekliyor. Oyunda savaş uçağımızın pilot koltuğuna oturuyoruz ve gökyüzüne çıkarak düşmanlarımızı durdurmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için farklı savaş uçaklarından birini seçebilmekteyiz. Oyun boyunca düşmanlarımızı yok ettikçe düşen bonusları toplayarak uçağımızın ateş gücünü artırabilmekteyiz.

Retro Shooting'de biz uçağımızı yukarıdan kuşbakışı kamera açısıyla kontrol ediyoruz. Uçağımız ilerlerken sürekli yeni düşmanlar karşımıza çıkıyor. Çeşitli power uplar düşmanların yoğun olduğu anlarda bize yardımcı oluyor. Bölüm sonlarında ise bizi daha da zorlu olan bölüm sonu canavarı savaşları bekliyor. Bu savaşlarda ekstra dikkatli olmamız gerekmekte.

Minecraft stilinde grafiklere sahip olan Retro Shooting genel olarak tatmin edici bir görsel kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Retro Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
164 MB DOSYA BOYUTU

Retro Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur

Retro Shooting eğer kolay bir şekilde oynayabileceğiniz ve bolca eğlenmenizi sağlayacak bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir shoot em up olan Retro Shooting, bize eskiden atari salonlarında oynadığımız Raiden gibi oyunlara benzeyen bir oynanış sunuyor. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan Retro Shooting'de savaş uçaklarına atlayarak gökyüzüne açılıyorlar ve düşmanlarıyla savaşıyorlar.

Retro Shooting'de oyuncular ekranda dikey olarak ilerliyorlar ve ekranın üst bölümünden sürekli yeni düşmanlar çıkıyor. Uçağımızla ateş ederek bu düşmanları yok ederek ilerliyoruz. Bölüm sonuna geldiğimizde ise bizi zorlu bölüm sonu canavarı savaşları bekliyor. Bu savaşlarda özel taktikler izlememiz gerekiyor. Oyun boyunca toplayacağımız bonuslarla kullandığımız silahları geliştirebiliyor, geçici bir süreliğine farklı avantajlar kazanabiliyoruz.

Retro Shooting'in görsel tarzı bize Minecraft'ı andırıyor. Oyunun renkli görünümü retro tarzda ses efektleri ve müziklerle birleşiyor. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Island Sniper Shooting

    Island Sniper Shooting uygulama marketteki en iyi nişancılık oyunu olmasa da eğlenceli ve aksiyon dozeu yerinde bir yapım.
  • Ramboat: Hero Shooting Game

    Ramboat: Hero Shooting Game bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • SWAT Shooting

    SWAT Shooting, gerçek bir savaşa girerek tüm düşmanlarınızı öldürmeye çalışacağını heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Max Shooting

    "Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Tank Shooting Attack 2

    Tank Shooting Attack 2, size verilen tank ile birlikte düşman hedeflerini vurmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Desert Sniper Shooting

    Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur