Retroshifter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Retroshifter, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz retrofütüristik bir aksiyon oyunudur.

Retroshifter, içerisinde pek çok görev barındıran ve eskiyle yeniyi çok güzel harmanlamış iyi bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, güvenlik lazerlerine dikkat ederek ilerlemeyecek ve zorlu maceranın tadını çıkaraksınız.

Açıkçası Retroshifter'ı ilk olarak iOS platformunda denemiştim. Android platformunda da olduğunu görünce sizlerle paylaşmak istedim. Fakat bir uyarıda bulunayım. Oyunu indirmeniz mümkün olmasına rağmen, tam olarak bu platformun geliştirmesi bitmediğinden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla indirirken bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Bir sıkıntı yoksa da oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Retroshifter, retrofütüristik ve cyberpunk öğelerini içerisinde barındıran bir oyun. Gerçekten zor dinamikleri var ve reflekslerinizin iyi olması gerekiyor. Güvenlik lazerlerine dikkat ederek ilerlemeli ve yüzlerce görevi başarıyla tamamlamalısınız. Dikkat, retro müzikler gaza getirebilir!

Eğer akıllı cihazınızda iyi vakit geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Retroshifter'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Zorlu bir macera sizi bekliyor, kolaylıklar!

Gökhan Abay

Retroshifter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Retroshifter, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz retrofütüristik bir aksiyon oyunudur.

Retroshifter, sezgisel kontrolleri ve harika tasarımıyla dikkat çeken bir aksiyon oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız veya iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda kendinizi retrofütüristik ve cyberpunk bir maceranın içinde bulacaksınız.

Retroshifter son zamanlarda gördüğüm eskiyle yeniyi en iyi şekilde harmanlayan oyunların başında geliyor. Bir kere retro oyun deneyimi cepte, üstüne bir de modern bir yapımla birleşince tadına doyum olmuyor. Reflekslerinizin çok önemli olduğu bu oyunda, zamanlamanızı mükemmel hale getirmek için çabalıyorsunuz. Karşınıza çıkan güvenlik lazerlerinden kaçınmalı ve yükselmek için elinizden geleni yapmalısınız. Ayrıca, kıyafetlerinizi özelleştirebileceğiniz dinamiklerin bulunduğunu da söyleyelim.

Oynaması son derece keyifli olan Retroshifter'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneriyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu