Rhythm and Bears

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Sevimli ayıcıkların konserine katılın.

Rhythm and Bears, animasyon çizgi filmleri izlemeyi seven küçük kardeşiniz veya çocuğunuz için Android telefonunuza indirebileceğiniz oyunlardan biri. İki sevimli ayıcık olan Bjorn ve Bucky ve onların en iyi arkadaşlarıyla birlikte konser veriyoruz. Konser alanını dilediğimizce düzenlememize izin veriliyor. Bol müzikli, rengarenk görselli bir mobil oyun karşımızda.

Telefon veya tablette oyun oynayan küçükler için özel olarak hazırlanmış oyunlardan biri. Yurt dışında popüler olan Bjorn and Bucky çizgi filminin mobil platforma uyarlanmış oyunu diyebilirim. Oyunda çizgi filmin baş karakterleri ve yanlarından ayrılmayan arkadaşlarıyla muhteşem bir konser vermemiz isteniyor. Çalacağımız enstrümanlardan sahne ışıklarına kadar her şeyi ayarlayabiliyor, lazer gösterileri, duman ile ortamı çekici yapabiliyoruz. Daha da güzeli, kostüm, enstrüman, sahne ayarlaması yaparken arka planda çalan müzik durmuyor, sevimli dostlarımız da eğlencelerini sürdürüyor.

Erkan Calp

Rhythm and Bears

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
305 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli ayıcıkların konser coşkusuna katılın.

Rhythm and Bears, Bjorn and Bucky çizgi filminin mobil platforma uyarlanmış oyunu. iPhone / iPad cihazınızda oyun oynayan küçük kardeşiniz veya çocuğunuz varsa onun için gönül rahatlığıyla indirip oynaması için verebilirsiniz. Ücretsiz, reklamsız ve de güvenli içerik sunuyor.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş yüksek kalitede, rengarenk görselleriyle kendisine çeken oyunda çizgi filmin ana karakterleri Bjorn ve Bucky ve onların arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz bir konser vermeniz isteniyor. Grubunuzu kurup enstrümanları seçiyor, sahne alacağınız yeri ayarlıyor (sahne ışıklandırması, lazer şovları, duman makineleri dahil tüm işler sizde) ve coşmaya başlıyorsunuz. Konser, sizin belirlediğiniz sürede sonlanıyor ve konser verdiğiniz sırada kostüm, enstrüman değişimi yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Care Bears Rainbow Playtime

    Care Bears Rainbow Playtime ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir ayıcık bakma oyunudur.
  • Sago Mini Holiday Trucks and Diggers

    Karın keyfini sürün.
  • Masha and the Bear

    Masha and the Bear, Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin mobil oyunu.
  • Beats, Advanced Rhythm Game

    Beats, Advanced Rhythm Game, müzik kulağınıza ve el becerilerinize güveniyorsanız kesinlikle oynamanız gereken ücretsiz bir Android ritim oyunu.
  • Masha and Bear: Cooking Dash

    Masha and Bear: Cooking Dash, 2 - 8 yaş arası çocuklar için uygun yemek yapma, pişirme oyunu.
  • A Dance of Fire and Ice

    A Dance of Fire and Ice, sahip olduğunuz dengeyi korurken yörüngenizdeki gezegenlere rehberlik edebileceğiniz müzikal bir oyundur.
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu