RhythmStar: Music Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.

Hızla ilerleyen bir platformun üzerine yerleştirilmiş çeşitli tuşlara basarak keyif verici melodiler oluşturabileceğiniz RhythmStar: Music Adventure, yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen eşsi bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, farklı basamakların yer aldığı bir platform üzerinde hızla ilerleyerek belirli noktalarda yer alan tuşlara basmak ve müziğe ritim uydurarak yolunuza devam etmektir. Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek platformda ilerleyebilir ve ritmi bozmadan eğlenceli müzikler oluşturabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve kaliteli melodileri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden sevimli birçok karakter ve bu karakterlerle oluşturabileceğiniz sayısız müzik yer almaktadır. Beethoven, Mozart ve daha onlarca farklı müzisyenin eserlerini çalarak parkuru tamamlayabilir ve yeni müziklerin kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda ücretsiz olarak hizmet veren RhythmStar: Music Adventure, mobil alanda müzik oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

RhythmStar: Music Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
182.2 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.

Dünyaca ünlü müzisyenler tarafından bestelenen onlarca farklı müziği çalabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz RhythmStar: Music Adventure, mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, hızla ilerleyen bir platforma ayak uydurarak belirli noktalarda bulunan tuşlara basmak ve ritme uyarak çeşitli melodiler oluşturmaktır. Sevimli karakterler arasından dilediğinizi seçerek parkura başlamalı ve müziğin ritmine ayak uydurarak tuşlara basmalısınız. Tuşları atlar ya da yanlış tuşa basarsanız melodi bozulur ve oyun yeniden başlar, Bu nedenle tüm tuşlara basarak parkuru tamamlamalı ve eşsiz müzikler dinleyerek yolunuza devam etmelisiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz ve farklı melodiler keşfedebileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Mozart ve Beethoven gibi tüm dünyada ün kazanmış birçok farklı müzisyenin eserlerine yer verilmiştir. Karakterinizi seçerek bu besteleri çalabilir ve parkurları tamamlayabilirsiniz. 

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz RhythmStar: Music Adventure, ücretsiz olarak sunulan ve binlerce oyuncu tarafından oynanan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Music Inc

    Kendi müzik şirketinizi kurarak yeni sanatçılar yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • YT3 Music Downloader - YT3dl (APK)

    YT3 Music/Video Downloader (Yt3dl): Android için en iyi ücretsiz müzik (mp3) indirme uygulamalarından biri.
  • Rakoo's Adventure

    Birbirinden farklı bölümleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.