Ride Out Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Ride Out Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir battle royale oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Aksiyon ve macera dolu atmosferiyle ön plana çıkan Ride Out Heroes, farklı karakterleri kontrol edip yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir oyundur. Oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyor ve becerilerinizi sergiliyorsunuz. Büyük bir zevkle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda Battle Royale oyun modu yer alıyor. Kaliteli görselleri ve zengin içeriğiyle de eşsiz bir deneyim sunan oyunda takım da kurabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Ride Out Heroes, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Mistik bir atmosfere de sahip olan oyunda farklı büyüleri de yapabiliyorsunuz.

Ride Out Heroes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Ride Out Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
802 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Ride Out Heroes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir battle royale oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olan Ride Out Heroes, Battle Royale modunu mobil cihazlarınızda deneyimlemenize yardımcı olan bir oyundur. Bol ve zengin içeriğiyle dikkat çeken oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Yeteneklerinizi sergilemeniz gereken oyunda farklı silahları kullanabiliyor ve düşmanlarınızı birer birer avlamanız gerekiyor. Aksiyon ve macera dolu atmosferiyle de dikkat çeken oyunda aynı zamanda mistik bir hava da bulunuyor. Farklı büyüleri yapabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Ride Out Heroes, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Ride Out Heroes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Tribal Raft: A Far Ride

    Zorlu kanyonlarda ilerlemeye çalışıyor ve puanlar topluyorsunuz
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Crossy Heroes

    Crossy Heroes, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınız ile puan olarak yarışıp en yüksek puanı almaya çalışacağınız bir arcade oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • Random Heroes

    Ravenous Games'in lokomotif oyunlarından biri olan Random Heroes, retro sevenlerin uzun zamandır aradığı shooter oyunu olarak başarılı bir çizgide ilerliyor.