Rider 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesici etkiye sahip bir yarış oyunu

Rider 2018, birbirinden zorlu parkurlarda boy gösterebileceğiniz bir motor yarışı olarak dikkatimizi çekiyor. Gerçekçi atmosferi ve realistik grafikleriyle ön plana çıkan oyunda maceradan maceraya koşuyor ve yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Ekstrem sporlardan hoşlanan herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olan Rider 2018, motor üzerinde dengede kalarak yeteneklerinizi sergilemeye çalıştığınız bir oyundur. Birbirinden zorlu parkurlarda boy gösterebileceğiniz oyunda farklı motorları kontrol edebiliyor ya da kullandığınız motorları daha güçlü bir hale getirebiliyorsunuz. Heyecan verici bir ortamda geçen oyunda farklı engellerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Gerçekçi bir sürüş deneyimine sahip olan oyunda nefes kesen bir atmosfer yer alıyor. Dinamik kamera açılarıyla da kendinizi oyunun içerisindeymiş gibi hissedebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Rider 2018, tam size göre bir oyun diyebilirim. Rider 2018 oyununu sakın kaçırmayın.

Rider 2018 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Crypto Rider

    Bitcoin ve diğer kripto para birimleri üzerine kurulu yarış oyunu
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Highway Rider

    Highway Rider, oyun akışı ve başarılı modellemeleriyle oldukça iyi bir motosiklet oyunu.
  • Gravity Rider

    Haydi marşa basıp uzayda motorsiklet sürmenin zamanı geldi.
  • Gravity Rider Zero

    Bu motor denge oyununda engelleri birer birer geçin.
  • Moto Rider Traffic

    Moto Rider Traffic, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir motor oyunu.
  • Rider APK

    Rider APK neon grafikleriyle dikkat çeken zorlu mobil yarış oyunu. Motosikletle tehlikeli hareketlere zorlayan Android oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanıyor.