Ridge Racer Draw And Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Ridge Racer Draw And Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Ridge Racer Draw And Drift oyunculara sunduğu heyecanlı multiplayer yarışlarla dikkat çeken bir mobil drift oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Ridge Racer Draw And Drift'de bizi oldukça ilginç bir oyun yapısı bekliyor. Ridge Racer Draw And Drift temel olarak hem drift yapıp hem de rakiplerinizi geçmeye çalıştığınız bir yarış oyunu. Fakat oyunda yarış pistlerinde aracımızın nasıl ilerleyeceğini önceden belirliyoruz. Her yarıştan önce karşımıza yarış pistinin kuşbakışı haritası çıkıyor ve bu harita üzerinde aracımızın ilerleyeceği yolu çiziyoruz. Yarışa başladığımızda ise aracımız önceden çizmiş olduğumuz bu rota üzerinde otomatik olarak ilerliyor. Yani gaz, fren kullanmamıza gerek kalmıyor.

Ridge Racer Draw And Drift'te yarışlarda nitro kullanarak hızlanabiliyoruz. Virajları alırken de yanlamaya başlamak için doğru zamanı yakalamamız gerekiyor. Bu zamanlama rakiplerimizi geçip geçmeyeceğimizi belirleyen şey. Oyun oldukça kolay bir şekilde oynanabilmekte.

Ridge Racer Draw And Drift güzel grafiklere sahip olan bir yarış oyunu. 16 farklı araç seçeneğine sahip olduğumuz oyunda bu araçları yarışları kazanarak açabiliyoruz. Ayrıca kartları kullanarak araçlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Ridge Racer Draw And Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Ridge Racer Draw And Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Ridge Racer Draw And Drift eğer yanlayarak lastik yakabildiğiniz oyunları seviyorsanız size bolca eğlence sunacak bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Ridge Racer Draw And Drift'de bize hız sınırlarını zorlayan spor arabaları kullanabilme imkanı veriliyor. Oyun boyunca katıldığımız yarışları kazanıp para toplayabiliyoruz ve bu parayı yeni arabaların kilidini açmak için kullanabiliyoruz. Ayrıca çeşitli kartlar sayesinde sahip olduğumuz araçları geliştirebilmemiz de mümkün. Oyunda 16 yarış arabası seçeneğine sahibiz.

Ridge Racer Draw And Drift'ın oyun sistemi bir hayli ilginç. Oyunda yarışlara başlamadan önce bizden yarış rotamızı belirlememiz isteniyor. Karşımıza çıkan yarış pistinin kuşbakışı haritasında gideceğimiz yolu çiziyoruz. Yarışlar başladığında ise aracımız önceden çizdiğimiz rota üzerinde otomatik olarak ilerliyor. Biz sadece aracımıza nitro vererek hızlanmasını sağlıyor ve drift yapıyoruz. Driftleri yaparken doğru zamanlamayı yakalamamız gerekmekte.

Ridge Racer Draw And Drift'in multiplayer tabanlı bir oyun olması oyuna heyecan katıyor. Çok oyunculu karşılaşmalarda diğer oyuncuları geçmeye çalışıyorsunuz. Oyunun grafikleri bir hayli güzel.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ridge Racer Slipstream

    Ridge Racer Slipstream, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz nefes kesen 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.
  • Rally Racer Drift

    Rally Racer Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Racer Drift

    Real Racer Drift ile farklı pistlerde sürüş yeteneklerimizi test ediyoruz
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Rally Racer Unlocked

    Drift yapacağız.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.