Ringtone Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,808 TOPLAM İNDİRME

Ringtone Maker ücretsiz bir zil sesi yapma uygulamasıdır

Ringtone Maker kullanıcılara zil sesi oluşturma konusunda pratik bir çözüm sunan bir zil sesi uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olan Ringtone Maker bize Android cihazımızda yüklü olan ses dosyalarını kullanarak zil sesi yapma imkanı veriyor. Bir parçayı Android cihazımıza zil sesi yapmak istediğimizde parça zil sesi olmaya çok uygun olmayabiliyor. Ses dosyasının ses seviyesinin normalden yüksek olması, içerisinde istenmeyen bölümlerin yer alması veya çok uzun olması gibi nedenler zil sesi oluşturmamızı engelleyebiliyor.

İşte Ringtone Maker kullanarak bu tip engelleri kaldırabiliyoruz. Uygulama ses dosyalarını kesmemize ve istenmeyen bölümlerini çıkarmamıza imkan tanıyor. Bunun yanında ses seviyesini ayarlayabiliyoruz ve zil seslerinin seslerinin giderek yükselerek başlamasını veya giderek azalarak sonlanmasını (fade in ve fade out seçeneği) sağlayabiliyoruz.

Ringtone Maker ses dosyalarını düzenleyebilmemiz için bize zaman çizgisi ile birlikte ses dalgası görünümü sunuyor. Böylece sesin azalıp yükseldiği yerleri görsel olarak seçebiliyoruz. Zil sesinin başlayacağı ve biteceği noktaları dokunmatik kontroller sayesinde kolayca belirleyebiliyoruz. Uygulama arayüzü kopyalama, yapıştırma ve kesmeyi destekliyor.

Ringtone Maker MP3, AAC, MP4, 3GP. AMR formatlarını desteklemektedir.

Can Erdil Şentürk

Ringtone Maker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
285 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Ringtone Maker, beğendiğiniz şarkıları zil sesine dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Ringtone Maker, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz zil sesi yapma uygulamalarından biri. Microsoft’un Zil Sesi Yaratıcısı’na alternatif olarak kullanılabilecek kadar başarılı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Windows Phone telefonunuzun varsayılan zil seslerinden memnun değilseniz, zil sesi bulmak için de yeterli zamanınız yoksa Ringtone Maker uygulaması ile kendi zil seslerinizi yaratabilirsiniz. Tek yapmanız gereken mp3 uzantılı şarkıyı aktarmak ve sonrasında uzunluğunu ayarlamak. Zil sesinin başını, sonunu ve uzunluğunu düzenleme çubuğu üzerinden kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz. Zil sesinin hazır olduğunu düşündüğünüzde oynatma butonu ile önizlemesini yapabiliyor ve kaydederek zil sesi olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Ringtone Maker, mp3 dosyalarınızı zil sesine dönüştürebileceğiniz pratik hazırlanmış bir uygulama ve oldukça başarılı. Beğenmediğim yanı 5 adet zil sesi oluşturduktan sonra satın alma sunması ve sadece mp3 formatını desteklemesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Ringtone Maker

    Free Ringtone Maker, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak zil sesi yapabileceğiniz güzel bir uygulamadır.
  • Video Ringtone Maker

    Video Ringtone Maker uygulaması ile sevdiğiniz video klipleri zil sesine dönüştürebilirsiniz.
  • MP3 Cutter and Ringtone Maker

    MP3 Cutter and Ringtone Maker, Android telefonlar için mp3 kesici, zil sesi yapma uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • RingTone Maker Pro

    RingTone Maker Pro, Android kullanıcılarının kendilerine özel zil sesi, alarm ve bildirim seslerini oluşturmasını sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • Drum Pads - Beat Maker Go

    Hareket halindeyken müzik yapın.
  • Acapella Maker

    Acapella Maker, insan sesini kullanarak video kolajı yapmanıza imkan sağlayan bir Android uygulamasıdır.
  • Music Maker Jam

    Music Maker Jam, Android cihazlarınız üzerinde farklı tarzlarda müzikler hazırlamanıza olanak sağlayan başarılı bir uygulamadır.
  • Beat Maker Pro

    Beat sanatına hakim olmanın en kolay yolu.