RiotZone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,255 TOPLAM İNDİRME

İnternet tarayıcınızı kullanarak Merania adlı hayali ülkedeki güç mücadelesinde yerinizi almak istiyorsanız bu oyunu oynamalısınız.

Riot Zone internet tarayıcınızı kullanarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve çok detaylı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Merania adlı Amerika kıtasındaki hayali bir ülkede geçen oyunda ülkedeki krallığı devirerek yerine kendi diktatörlüğünü kuran “Diktatör”e karşı savaş gösteren iki taraf Crown Coalition ve Scarlet Alliance arasındaki güç mücadelesine katılarak heyecanlı savaşlar yaşamak mümkün.

Bu iki taraftan birine katılarak kullanıcı adımızla yöneteceğimiz karakterimizi savaştıkça çok daha güçlü hale getirebiliyor ve kazandığımız puanlarla, paralarla mühimmat, yeni yardımcı askerler, tıbbi malzemeler, silahlar ve benzeri savaşta işimize yarayabilecek şeyleri alabiliyoruz.

Ayrıca oyun tamamen Türkçe dil seçeneğini de bizlere sunarken anlık olarak diğer Türk oyuncular ile sohbet etme, takımlara katılma ve gruplaşmalara da izin veriyor. Özellikle klan sistemine değer veren oyuncuların oyun içerisinde aradıklarını bulacaklarını belirtebilirim.

Günlük olarak size verilen görevleri tamamladıkça hem çeşitli kaynaklardan daha fazla elde edebiliyorsunuz hem de bu kaynakları dilediğiniz şekilde birliğinizi veya kapasitenizi geliştirmek için harcayabiliyorsunuz.

Normalde istatistik ve menüler arasında gezdiğiniz oyunda savaş sırasında anlık olarak karakterlerinizin ve düşmanların savaşmasını izleyerek oynuyorsunuz ve savaş sırasında hava desteği, ilk yardım ve pek çok yan desteği savaşa çağırabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game of Thrones Winter is Coming

    Game of Thrones Winter is Coming: Ödüllü HBO dizisi GoT'un lisanslı strateji PC tarayıcı oyunu
  • Battle Pirates

    Battle Pirates: Tarayıcıdaki en iyi MMORTS oyunu
  • Total War: Arena

    Wargaming'den enfes bir tarihi savaş oyunu Total War: Arena!
  • Supremacy 1914

    Supremacy 1914 Strateji Oyunu (Web): 1. Dünya Savaşı gerçek zamanlı stratejik browser (tarayıcı) oyunu!
  • My Lands

    My Lands internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ve oynarken para kazanabileceğiniz ilk strateji oyunudur.
  • War2 Glory

    War2 Glory ikinci dünya savaşını konu alan başarılı bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.
  • Xterium

    Xterium, tarayıcı üzerinden oynanan uzay strateji oyunu. En iyi OGame özel sunucusudur.
  • Klanlar

    Klanlar oyunu internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.