Riptide GP: Renegade

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Riptide GP: Renegade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Riptide GP: Renegade eüer yüksek kaliteli bir mobil yarış oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Riptide GP: Renegade'de oyunculara baş döndürücü bir yarış tecrübesi sunuluyor. Riptide GP: Renegade'de özel olarak tasarlanmış su jetleriyle yarışıyoruz ve yüksek hızda ilerlerken heyecan verici akrobatik hareketler yapabiliyoruz. Oyunda temel olarak haksız bir şekilde yasal olarak yarışma hakkı elinden alınmış bir su jeti pilotunun yerine geçiyoruz ve saygınlığımızla yasal yarışma hakkımızı geri kazanabilmek için mücadele ediyoruz. Bu iş için de şehrin su yolları, fabrikalar ve su altındaki harabeler gibi mekanlarda yarışmamız gerekiyor.

Riptide GP: Renegade mobil cihazlarınızın limitlerini zorlayacak bir graifk kalitesine sahip. Oyundaki mekanlar, görsel efektler ve yarış araçlarının modellemeleri bir hayli yüksek kalite ile bize sunuluyor. Oyunda değişik yarış pistleri yer alıyor ve bu yarış pistleri bize farklı görünümler sunuyor. Oyuncular Riptide GP: Renegade'de yarışları kazandıkça yeni kahramanların, su jetlerinin, geliştirme seçeneklerinin ve kişiselleştirme seçeneklerinin kilidini açabiliyorlar.

Riptide GP: Renegade'i tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online olarak diğer oyunculara karşı oynayabilir ve daha heyecanlı yarışlara katılabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Riptide GP: Renegade

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP: Renegade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu

Riptide GP: Renegade mobil cihazların en başarılı yarış oyunu serileri arasında yer alan Riptide'ın son oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Riptide GP: Renegade'de haksızlığa uğramış ve yasal yarışma hakkı elinden alınmış bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise eski saygınlığımızı ve yasal yarışma hakkımızı geri kazanmak. Bu iş için şehrin karanlık yerlerine, harabelere ve terk edilmişyerlere yolculuk ederek rakiplerimzle karşılaşmamız ve yarışları kazanmamız gerekiyor.

Riptide GP: Renegade bize özel su jetleriyle yarışabilme imkanı veriyor. Bu su jetleri kısa süre içerisinde yüksek hızlara çıkabiliyorlar ve dalgaların üzerinden zıplayarak havada süzülebiliyorlar. Oyuncular su jetleriyle havada süzülürken heyecan verici akrobatik hareketler yapabilmekteler.

Riptide GP: Renegade'in en güçlü yönü oyun grafikleri. Yüksek detaylar araç modellemeleri güzel mekan tasarımlarıyla birleştmekte. Oyunun bir diğer güzel yönü ise online oyun moduna sahip olması. Bu sayede oyunu 8 oyuncu karşılıklı yarışarak oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Riptide GP

    Riptide GP, mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi su yarışı oyunudur.
  • Moto GP 2014

    Moto GP 2014 heyecan dolu bor yarış oyun
  • Riptide GP2

    Riptide GP2'de mükemmel grafikler eşliğinde jet-ski yarışları sizleri bekliyor.
  • Renegade Racing

    Yepyeni haritalarda çılgın araçlarla maceraya var mısın?
  • Air Commander - Renegade

    Air Commander - Renegade, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.