Rise & Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlarla birlikte insanlara karşı büyük bir mücadele vereceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Rise & Destroy, dev bir canavar grubu oluşturarak karşınıza çıkan her şeyi imha edebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, devasa canavarları yöneterek size saldıran birlikleri yok etmek ve tüm yerleşim alanlarını haritadan silmektir. Oyunda, canavarların yaşam alanlarının insanlar tarafından gasp edilmesi konu alınmıştır. Yaşadıkları bölgelerin işgal edildiğini gören canavarlar öfkeden tüm şehri yok eder ve insanlara karşı büyük bir savaş ilan ederler. Onlarca farklı canavar karakterini yönetebileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor

Oyunda birçok farklı bölge ve 60’dan fazla seviye bulunmaktadır. Ejderha, dinozor ve daha birçok dev canavarı eğitebilirsiniz. Seviye atlayarak güçlerini artırabilir ve daha vahşi yaratıklar elde edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz Rise & Destroy, yarım milyondan fazla oyun severi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Rise & Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
147.9 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlarla birlikte insanlara karşı büyük bir mücadele vereceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oyun tutkunlarına ücretsiz olarak hizmet veren Rise & Destroy, dev canavar karakterlerini yöneterek insanlara karşı mücadele edebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Çarpıcı grafiklerle donatılan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı canavarı eğiterek size verilen görevleri yerine getirmek ve insanlara karşı savaşarak şehirleri yok etmektir. Oyunda, canavarların yaşadıkları bölgelerin insanlar tarafından işgal edilmesi ve canavarların bu duruma öfkesi konu alınmıştır. Yaşam alanlarının insanlar tarafından gasp edilmesine tahammül edemeyen canavarlar, tüm şehri yok etmek için harekete geçecek ve insanlara savaş ilan edeceklerdir. 

Oyunda onlarca farklı bölüm ve çeşitli savaş haritaları yer almaktadır. Dinozor ve ejderha gibi çeşitli canavarları eğiterek büyük bir grup oluşturabilirsiniz. Şehri yerle bir ederek insanlara derslerini verebilir ve yaşam alanlarınıza tekrar kavuşabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında aksiyon kategorisinde yer alan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Rise & Destroy, sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsi bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Pancho Rise Up

    Uçan balonlardan yararlanarak zorlu parkurlarda boy göstereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Swerve and Destroy

    Swerve and Destroy, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.