Rise of Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME

Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur

Rise of Darkness eğer fantastik bir maceranın içerisine dalmak ve bolca aksiyon yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Rise of Darkness'da karanlığa hizmet eden zebaniler tarafından işgal edilmiş bir dünyanın kaosa sürüklenmesine tanık oluyoruz. Zebaniler dünya üzerindeki herşeyi yok etmek için çabalarken bir kahraman onları durdurabilmek için mücadelee başlıyor. Kendi güçleriyle bu işin gerçekleşemeyeceğini anlayan kahraman kadim iblislerin güçlerine başvurmak zorunda kalıyor. Bu iş için kan kristallerini ele geçirmesi ve içlerindeki gücü açığa çıkarması gerekiyor. Kan kristallerini kontrol ettikçe iblislerin güçlerini kazanabiliyor ve bu sayde adalet için veya kötülük için savaşabiliyor. 

Rise of Darkness'da bize verilen görevleri tamamlarken zebani ordularıyla savaşıyor ve hedefimize adım adım ilerliyoruz. Maceramız boyunca karşımıza dev bölüm sonu canavarları çıkabiliyor ve bu canavarlarla heyecan dolu savaşlar yapabiliyoruz. Oyunda görevleri tamamladıkça kahramanımızı geliştirebiliyor, yeni yetenekler kazanabiliyor, yeni silah, zırh ve ekipmanlar toplayabiliyoruz.

Rise of Darkness'ın oynanışı Diablo tarzındaki izometrik kamera açısıyla oynanan RPG oyunları ile aynı. Hack and slash dinamiklerini kullanan oyunda savaşlar gerçek zamanlı olarka gerçekleşiyor. Düşmanlarımıza özel yeteneklerimizi taktiksel bir şekilde kullanarak büyük hasar veriyoruz ve savaşların galibi olabiliyoruz.

Rise of Darkness'ın grafikleri oldukça kaliteli. Göze hoş görünen oyun PvP moduna da yer vermekte.

Can Erdil Şentürk

Rise of Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Rise of Darkness aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur

Rise of Darkness, Diablo tarzı hack and slash dinamiklerini kullanan ve izometrik kamera açısıyla oynanan bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rise of Darkness'da kıyametin eşiğine sürüklenen bir dünyaya konuk oluyoruz. Cehennemden gelen zebaniler tarafından istila edilen bu fantastik dünya kaosa sürüklendiğinde bir grup kahraman bu dünyayı kurtarmak için gönüllü oluyor. Cehennem ordularını durdurmak için ise şeytani güçlere başvurmaları gerekiyor. Kadim iblislerin hapsedildiği kan kristallerini ele geçirdikten sonra içlerindeki gücü ortaya çıkaran kahramanlar bu güçleri kullanarak kuvvetli iblislere dönüşebiliyor ve cehennemin hizmetkarlarını yok edebiliyorlar. Karanlığı yok ettikten sonra kötülüğe ya da adalete hizmet etmek konusunda seçim ise bizim elimizde.

Rise of Darkness'dagörevleri tamamladıkça kahramanımız seviye atlayabiliyor ve yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. Artan seviyeye bağlı olarak yeni özel yetenekler kulllanabiliyoruz ve daha güçlü silah ve zırhlardan faydalanabiliyoruz. Silah, zırh ve büyülü eşyaları savaşacağımız dev bölüm sonu canavarlarından elde edebiliyoruz.

Rise of Darkness'da diğer oyuncularla zindanlara birlikte girip ortak olarak savaşabileceğiniz gibi diğer oyunculara karşı arenada da savaşabiliyorsunuz. Unity 3D motoruyla hazırlanan oyun güzel grafikler ve görsel efektler içeriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • 300: Rise of an Empire

    300: Rise of an Empire destansı bir aksiyon oyunudur.
  • Godfire: Rise of Prometheus

    Godfire: Rise of Prometheus yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.
  • EvilBane: Rise of Ravens

    EvilBane: Rise of Ravens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!