Rise of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Olağanüstü atmosfere sahip olan zevkli bir strateji mücadelesi

Rise of Empires, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli kurgusu ve zevkli oynanışıyla dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor.

Dünyanın hakimiyetini kazanmak için mücadele verdiğiniz bir oyun olan Rise of Empires, şehirler inşa ederek kendi imparatorluğunuzu genişlettiğiniz bir oyundur. Olağanüstü bir MMO deneyimi sunan oyunda stratejilerinizi konuşturuyor ve reflekslerinizi sınıyorsunuz. Milyonlarca oyuncuyla birlikte gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunda düşmanlarınızın üstesinden gelmelisiniz. Ordularınızı sürekli geliştirmeniz gereken oyunda diğer oyuncularla ittifak kurabiliyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Mükemmel bir strateji mücadelesi olan Rise of Empires, eğitimli ordularla sizleri bekliyor. Farklı askeri birimlerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Diğer oyuncuların topraklarını fethedebileceğiniz Rise of Empires'i sakın kaçırmayın.

Rise of Empires oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rise of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Bağımlılık yapıcı etkisiyle nefes kesen bir strateji oyunu

Farklı orduların ve imparatorlukların yer aldığı keyifli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Rise of Empires, sunduğu eşsiz MMO deneyimi ile dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Rise of Empires'i mutlaka denemelisiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu olan Rise of Empires, kendi imparatorluğunuzu inşa ettiğiniz bir mobil oyundur. Ordularınızı sürekli geliştirip daha güçlü bir konuma gelmeniz gereken oyunda diğer oyuncularla ittifak da kurabiliyorsunuz. Milyonlarca oyuncusu bulunan Rise of Empires, strateji ve MMO sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun diyebilirim. Eğlenceli kurgusu ve zevkli oynanışıyla da dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Dünyanın hakimiyetini kazanmak için mücadele verdiğiniz bir oyun olan Rise of Empires, farklı askeri birimlerin de yer aldığı bir oyundur. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle de ilgi çeken oyunda ihtişamlı binalar inşa edebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken Rise of Empires'i sakın kaçırmayın.

Rise of Empires oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Empires: Ice and Fire

    Dünyanın her bir yanından gerçek zamanlı savaşlar yap.
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Battlefield Commander

    Askeri savunma oyununda dünya genelinde oyuncularla gerçek zamanlı savaşıyoruz.
  • The Great War: Total Conflict

    Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu
  • Battle Boom

    Askeri birliklerine komutan olun ve onları başarıya ulaştırın!
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.
  • Pocket Kingdoms: War of Glory

    Harika vakit geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu