Rise Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Yeme alışkanlıklarınızı takip etmek ve kontrol altında tutmak için Rise Up uygulamasını kullanabilirsiniz.

Rise Up uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yeme alışkanlıklarınızı ve buna bağlı olarak nasıl hissettiğinizi takip edebilmenizi sağlıyor.

Yeme bozuklukları için kullanıcılara yardım etmeyi amaçlayan Rise Up uygulaması, tükettiğiniz gıdaların herhangi bir rahatsızlığınız varsa buna nasıl etki ettiğini araştırıyor. Zaman içinde alışkanlıklarınıza bağlı olarak da size çeşitli modeller sunuyor. Yediğiniz yemekleri uygulama üzerinden kaydettikten sonra, gün içinde nasıl hissettiğinizi emojilerle birlikte uygulamaya kaydediyorsunuz.

Öğünlerinizi uygulamaya kaydederek gerekli yardım talimatlarının oluşturulmasını sağlayabileceğiniz Rise Up uygulaması, motive edici içerikleri de sizlere sunuyor. PDF olarak özetleri indirmenize olanak tanıyan Rise Up uygulamasında Anoreksiya Nervoza, Bulimia Nervoza, Obsesif Yeme Bozukluğu, Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu ve Kompulsif Yeme Bozukluğu gibi rahatsızlıkların tedavisinde sizlere yardımcı olmayı amaçlıyor.

Volkan Yılmaz

Rise Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
30.2 MB DOSYA BOYUTU

Rise Up uygulamasını kullanarak yeme alışkanlıklarınızı takip edebilir ve kontrol altına alabilirsiniz.

Rise Up uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızdan çeşitli yeme bozukluğu rahatsızlıklarını tedavi etmeyi amaçlıyor.

Anoreksiya nervoza, Bulimia nervoza, Obsesif Yeme Bozukluğu, Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu ve Kompulsif Yeme Bozukluğu gibi rahatsızlıklar, insanların yaşam kalitesini olumsuz etkilediği gibi sağlık açısından da çok büyük riskler taşıyor. Rise Up uygulaması da, günlük öğünlerinizde tükettiğiniz gıdaların girişini yaptıktan sonra ruh halinizi de kaydederek ilerleyen zamanlarda çeşitli modellemeleri sizlere sunuyor.

Kaydettiğiniz verileri PDF formatındaki özetler halinde indirebilmenize olanak tanıyan Rise Up uygulamasında, ilham verici tavsiyeleri de bulabiliyorsunuz. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa, tükettiğiniz gıdaların bu rahatsızlıklar üzerindeki etkisini araştıran ve sağlık açısından oldukça faydalı talimatlar gönderen Rise Up uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Denetle

    Denetle uygulaması üzerinden, gıda konusunda sağlığı tehdit eden durumları bildirebilir ve gerekenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.