Risky Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Risky Rescue, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kurtarma oyunudur.

Risky Rescue, zorlu bir arcade oyunu arayanların hoşuna gidecek tarzda bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, bir helikopteri kontrol ederek ve hata yapmamaya çalışarak insanları kurtarmaya çalışıyoruz. Her yaştan insana hitap eden bu eğlenceli oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Risky Rescue, kurtarma oyunları arasında benim en çok hoşuma giden tarzda bir yapım olmasıyla ilgimi çekti diyebilirim. Bir helikopteri kontrol ediyoruz ve insanları kurtarmaya çalışıyoruz. Amaç olarak oldukça basit gibi görünse de maalesef sandığınız kadar bölümleri kolay geçemiyoruz. Öncelikle helikopterimizi kaldırıyoruz ve çeşitli noktalarda kurtarılmayı bekleyen insanları alıyoruz. Daha sonra başarılı bir şekilde helikopterimizi indirmeliyiz. Bu noktada karşınıza çeşitli engeller çıkacağını söylemem gerekiyor. Aralarında rüzgar değirmeni, vinçler, uçaklar ve balonlar var. Bunlara dokunmadan engelleri aşmalıyız. Oldukça hoş bir atmosferde geçen oyunu kesinlikle beğeneceğinizi umuyorum.

Özellikleri:

  • 50'nin üzerinde zorlu bölüm
  • 22'nin üzerinde araç kitleri
  • Yenilikçi kontroller
  • Liderlik Sıralaması
  • Kulağa hoş gelen müzikler

Eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesin mutlaka denemesi gereken Risky Rescue oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Risky Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
55.4 MB DOSYA BOYUTU

Risky Rescue'da zorlu bölümlerde helikopterimizi kullanarak insanlara yardım etmeye çalışıyoruz.

Risky Rescue, kontrolümüze verilen helikopter vasıtasıyla yardıma ihtiyacı olan kazazedelere müdahale etmeye çalıştığımız zorlu bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde oynayabiliyoruz.

Oyundaki tek amacımız insanları kurtarmak değil. Görevimiz esnasında helikopterimize birçok saldırı yapılıyor. Füzelerden, vinçlerden, balonlardan ve diğer uçaklardan hızlı hamleler ile kaçmamız gerekiyor. Aksi halde helikopterimiz zarar görebilir ve görevi başarısızlıkla sonlandırabiliriz. Bu durumda baştan başlamamız gerekiyor.

Risky Rescue'da 50'den fazla bölüm bulunuyor ve bu bölümlerin zorluk seviyeleri kolaydan zora gidecek çekilde tasarlanmış. İlk birkaç bölüm kolay olsa da ilerledikçe işin rengi tamamiyle dğeişiyor. Her bölümde yeni engeller ve daha fazla kurtarılacak kişi ekleniyor. Oyunda ilerledikçe yeni helikopterler açılıyor. Bu helikopterlerin her birine ekstra zırh ve farklı özellikle katabiliyoruz. Bu sayede bölümlerdeki tehlikelere daha kolay karşı koyabiliyoruz.

Oyunun kontrollerini son derece başarılı bulduk. Helikopteri zorlanmadan yönetebiliyoruz. Grafiklerin biraz daha olmasını isterdik. Birkaç ihtişamlı animasyon ve patlama efekti oyunun genel kalitesine epey olumlu katkıda bulunabilirdi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Rescue Ray

    Rescue Ray, dünyayı kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • Dustoff Heli Rescue

    Dustoff Heli Rescue bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Rescue Cut

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Risky Road

    Risky Road, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı ufak boyutlu, ücretsiz yarış oyunu.
  • Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

    Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Rescue Copter

    Rescue Copters Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir helikopter oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dustoff Heli Rescue 2

    Dustoff Heli Rescue 2, askeri operasyonlara katıldığınız savaş oyunu.