Ristar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Ristar, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen eski bir konsol klasiği mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Ristar mobil oyunu, SEGA’nın bir konsol klasiği olan oyunundan mobil platforma uyarlanan nostaljik ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Oyun devlerinden biri olan SEGA’nın retro serisinden bir parça olan Ristar, daha önce konsol oyunlarında gördüğümüz oyunları mobil platforma taşıma furyasının en son ürünlerinden biri oldu. Platform oyunu kategorisinde de değerlendirmeye uygun olan Ristar oyununda Galaxy’nin altı farklı gezegenini kurtarmak sizin göreviniz olacak. Kahramanımız Ristar’ın uzayan kollarını kullanarak engelleri bir bir geçmenin keyfini çıkaracaksınız. Ayrıca bu uzayan kollarıyla kahramanımız yolculuğu boyunca karşısına çıkan hazineleri de kolayca elde edebilecek.

Oyun boyunca etkisiz hale getirdiğiniz düşmanları ister yok edebilir isterseniz de mil üzerine yerleştirmek için kullanabilirsiniz. ‘Shooting star’ saldırısını kullanarak da birden fazla düşmanı tek seferde alt edebilirsiniz. Akıcı oyuna uygun kontrolleri, çevrimdışı oynama özelliği ve oyunu kaydetme fonksiyonlarıyla keyifle oynayacağınız Ristar mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Ristar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Ristar, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve SEGA'nın Genesis konsolu için yıllar önce piyasaya sunulan efsane oyunun mobil versiyonu.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Ristar mobil oyunu, SEGA’nın klasik konsol oyunlarını mobil platforma uyarlamasıyla ortaya çıkan serinin yeni üyesi olan bir aksiyon oyunudur.

Ristar SEGA’nın eski bir konsol oyunu ve SEGA bu tür klasiklerini günümüz şartlarına uyarlayarak mobil oyun platformuna uyarlayarak tekrar oyunculara sunuyor. Bu girişimin son yapımlarından biri olan Ristar da özellikle retro oyun severlerin yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Son derece akıcı bir oynanışı olan Ristar’da kontrol düğmeleri de bu akıcılığı destekler şekilde tasarlanmış. İki boyutlu bir platform üzerinde kahramanınız Ristar’ın heyecan dolu yolculuğunda dümen sizde olacak. Uzayan kollarıyla engelleri kendine has şekilde geçen ve düşmanlarını da büyük ölçüde bu kollarıyla alt eden Ristar’ın önünde kurtarması gereken  gezegen olacak.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Ristar oyununda oyun kaydı alabilirken, çevrim dışı oynamanız da mümkün kılınıyor. SEGA’nın her ay bir retro oyunu mobil platforma kazandırma projesinin bu ayki klasiğini kaçırmamak için Ristar mobil oyununu AppStore’dan iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu