Rival Stars Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
562 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basketbol oyunudur.

Rival Stars Basketball, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur. Flick Kick oyununun yapımcısı PikPok tarafından yapılan Rival Stars, aynı oyunun basketbol versiyonu gibi olmuş diyebilirim.

Rastgele oyunculardan takımınızı kuruyorsunuz ve ardından onlara level atlatarak çok daha güçlü bir takım elde etmeye çalışıyorsunuz.Ardından da maçlar yaparak rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz.

Oyunun grafikleri, çizgi film tarzında olduğundan bence çok daha ilgi çekici olmuş. Elbette Android için pek çok basketbol oyunu var ve bu da kategoriye çok yenilik getiren bir oyun değil. Fakat yine de bu oyunun başarılı olmadığı anlamına gelmiyor.

Aynı NBA'daki gibi bir draft sisteminin de bulunduğu oyunda çevrimiçi turnuvalarla ödüller de kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Eğer basketbol seviyorsanız ve mobil cihazlarınızda oynamaktan hoşlanıyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Rival Stars Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
81.3 MB DOSYA BOYUTU

Rival Stars Basketball tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir basketbol oyunudur.

Rival Stars Basketball bugüne kadar oynadığımız en ilginç ve en orijinal basketbol oyunlarından bir tanesi. Zor kontroller ve ayarsız kamera açıları yüzünden kaçırdığınız sayıları unutun ve yepyeni bir deneyime hazır olun.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Rival Stars basketbol meraklılarına muhteşem bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Oyundaki her detay bu amaca hizmet ediyor ve ortaya mükemmel bir uyum çıkıyor.

Oyun temel olarak kart oyunu dinamiklerine sahip fakat kullanıcıların oyuna daha fazla dahil olabilmeleri için çeşitli aksiyonlar eklenmiş. Pas atmak veya topu potaya göndermek için parmaklarımızı ekranda sürüklememiz yetiyor. Grafik olarak son derece tatmin edici bir seviyede yer alan Rival Stars Basketball’da yeni kartlar açabiliyor ve bu kartlardan oluşan bir takım kurabiliyorsunuz.

Genel olarak eğer basketbol oyunlarından hoşlanıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz keyifli bir oyun arıyorsanız Rival Stars Basketball’u mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Rival Stars College Football

    Rival Stars College Football, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayanbileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunudur.
  • Basketball Stars

    Basketball Stars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.