Rivals at War: 2084

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
320 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Rivals at War: 2084 ile geleceğe yolculuk ederek aksiyonun içerisine dalıyoruz

Rivals at War: 2084 uzayın derinliklerine yolculuk edeceğimiz ve bolca aksiyona tanık olabileceğimiz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rivals at War: 2084'de 2084 yılına gidiyoruz. 2084 yılında dünya kaynakları tükenince insanoğlu uzaya yolculuk etmiş ve kaynak arayışına girmiştir. Fakat bu kaynak arayışı savaşlara neden olmuş ve galaksiyi kaosa sürüklemiştir. İnsanoğlu keşfettiği gizemli bir uzaylı teknolojisiyle gezegenler arasında hızlı ve rahat bir şekilde yolculuk edebilmektedir. Artık kainat insanoğlunun ayakları altındadır ve keşfedilecek ve fethedilecek birçok yeni yer bulunmaktadır. Biz bu keşifte yer alıyoruz ve kendi takımımızın komutanı olarak uzay üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyoruz.

Rivals at War: 2084 takım tabanlı bir aksiyon-strateji oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda özel yeteneklere sahip askerlerden oluşan takımımızı kuruyoruz ve düşmanlarımızla takımlar halinde çarpışıyoruz. Her bir askerimizi farklı silahlar, zırhlar ve ekipmanlarla donatabiliyoruz. Gezegen gezegen savaşları kazanarak ilerlediğimiz oyunda 75 farklı gezegeni ziyaret etmemize imkan veriliyor.

Rivals at War: 2084 sahip olduğu online altyapısı sayesinde çok oyunculu olarak da oynanabiliyor ve bu yolla heyecan dolu karşılaşmalar yapmamıza olanak sağlıyor. Günlük görevlerin yer aldığı oyun bize özel ödüller kazanma fırsatı da vermekte.

Can Erdil Şentürk

Rivals at War: 2084

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
48.9 MB DOSYA BOYUTU

Rivals at War: 2084 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Rivals at War: 2084 uzayda geçen savaşlara dahil olmanıza imkan veren bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Rivals at War: 2084'da yakın gelecekte geçen bir hikaye konu alınıyor. 2084 yılında insanoğlu gezegenler arası inanılmaz hızlarda yolculuk etmesini sağlayan uzaylılara ait gizemli bir teknolojiyi keşfetmiştir. Bu teknolojinin sayesinde artık bütün evren insanoğlunun ayakları altındadır. Fakat aynı anda dünyada işler iyi gitmemekte, sınırlı kaynaklar birer birer tükenmektedir. İşte bu nedenle gezegenler üstünde hakimiyet kurmak önem kazanmaktadır. Biz de oyunda kendi takımımızı yöneten bir komutan olarak galaksileri keşfediyoruz ve birer birer bu galaksileri fethederek kaynaklarını ele geçirmeye çalışıyoruz.

Rivals at War: 2084 yapı olarka strateji ağırlıklı olan bir aksiyon oyunu. Oyunda kendi takımımızı yöneterek rakiplerimizle savaş veriyoruz. Aynı anda birden fazla askeri yönetmek ise dikkat ve planlama gerektiriyor. Takımımızda yer alan askerleri farklı silahlarla donatarak savaş stilimizi belirleyebiliyoruz. Ayrıca zırhlarını ve ekipmanlarını da kişiselleştirebiliyoruz.

Rivals at War: 2084 dilerseniz Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayarak heyecanı online olarak yaşayabilirsiniz. Birçok farklı görevin ve gezegenin yer aldığı oyun uzun süreli eğlence vaad etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rivals at War: Firefight

    Rivals at War: Firefight çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Rivals at War

    Rivals at War taktiksel öğelere sahip bir savaş oyunudur.
  • King Rivals: War Clash

    MOBA türünde bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Heroes at War

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Legends at War

    Legends at War bize eşsiz bir serüven sunan bir Android oyunudur
  • Dead Rivals

    Dead Rivals, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı zombi temalı ARPG oyunu.
  • Star Wars: Rivals

    Star Wars: Rivals, Disney'in Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Yıldız Savaşları oyunu.