Road Riot Combat Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Road Riot Combat Racing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir araba yarışı oyunu.

Road Riot Combat Racing, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon odaklı yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Saf bir yarış oyunu oynamak yerine biraz daha aksiyona kayan türde bir mobil oyun denemek isteyenlere hitap eden Road Riot Combat Racing'te rakiplerimizi patlatarak akan trafikte ilerlemeye çalışıyoruz. Oyunda birbirinden ilgiç tasarımlı arabalar, yıkım gücü yüksek silahlar ve etraftaki tehlikelere karşı koruma sağlayan zırhlar mevcut.

Oyundaki temel amacımız sürekli olarak akan trafikte yol almak. Fakat bunu yapmak pek de kolay olmuyor çünkü yolculuğumuz esnasında birçok düşmanla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Neyse ki bu araçlara karşı kullanabileceğimiz çok sayıda silahımız var.

Toplamda 15 farklı silah ve zırhın hizmetimize sunulmuş olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Bu birimleri satın alabilmek için para kazanmamız gerekiyor. Gerekli maddi kaynakları bölümler esnasında kazanabiliyoruz. Özellikle verilen görevleri tamamlayarak yüksek kazanç elde edebilir ve ismimizi en iyiler arasına sokabiliriz.

Road Riot Combat Racing'te kullanılan kontrol mekanizması çok kolay ve içgüdüsel. Kuşbakışı kamera kontrolleri epey kolay kılıyor. Daha önce bu tarz bir oyun oynamamış olanlar bile birkaç saniye içerisinde oyunun nasıl oynandığını kavrayacaktır.

Ücretsiz ve kaliteli bir araba yarışı arıyorsanız Road Riot Combat Racing göz atmanız gereken yapımlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

Road Riot Combat Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Road Riot Combat Racing, Tango tarafından geliştirilen ve 2 boyutlu olmasına rağmen oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir iOS araba yarışı oyunu.ğe

Road Riot Combat Racing, aslında araba ve yarış oyunları kategorisinde yer almasına rağmen shooter olarak geçen aksiyon oyunları kategorisinde de olabilecek heyecanlı bir iOS oyunu. Arabalar ile hem yarışacağınız hem de savaşacağınız bu oyunda oldukça eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Popüler mesajlaşma, sesli ve videolu görüşme uygulaması Tango tarafından geliştirilen oyunun grafikleri 2 boyutlu. Fakat 2 boyutlu olmasına rağmen oyun oldukça eğlenceli. Eskiden oynadığımız atari oyunlarına benzeyen Road Riot Combat Racing'i oynamak ise tamamen ücretsiz. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Eğer daha önce iPhone ve iPad'leriniz üzerinde galaksi yada uzay savaşı oyunları oynadıysanız, bu oyun oyun yapısı ve oynanışı ile onlara da oldukça benziyor. Arabanızın silahını, zırhını ve diğer özelliklerini kazandığınız altınlar ile geliştirebiliyor ve böylece yok edilemez bir araç sahibiolabiliyorsunuz. Yine de oyunda karşılaşacağınız tank bosslar arabanızı yerle bir edebiliyor.

Şehir trafiğinde yarışırken hem önünüze çıkacak diğer araçlara dikkat etmeli, hem rakiplerinizi yok etmeye çalışmalı hem de yarışı birinci bitirmeye çalışmanız gerekiyor. Eğer tüm bu söylenenleri yapabilirim diyorsanız, zorlu bir maraton sizi bekliyor. Oyunda elde ettiğiniz başarıoya göre liderlik sıralamasına girebiliyorsunuz. Eğer gerçekten iyi bir şoför ve savaşçıysanız bu oyunda liderlik sıralamasının üstlerine tırmanabilirsiniz.

Son günlerde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir oyun arıyorsanız, Road Riot Combat Racing'i hemen ücretsiz olarak indirip yarışa dahil olmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cracking Sands - Combat Racing

    Cracking Sands - Combat Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Exion Off-Road Racing

    Exion Off-Road Racing, güçlü arabalar kullanarak arazi üzerinde yarışlar yapabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • Real Road Racing

    Harika deneyim sunan bir yarış oyunu
  • Zombie Road Racing

    Zombie Road Racing ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir zombi avlama oyunudur.
  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Off-Road Yarış

    Off-Road Yarış mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur