Roamler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Roamler uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan firmaların verdikleri görevleri tamamlayabilir, bu esnada oldukça eğlenebilirsiniz.

Roamler uygulaması, oldukça ilginç ve yaratıcı bir konsepte sahip olan Android uygulamaları arasında yer alıyor ve hem Android telefonlar hem de tabletler üzerinde çalışabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan ve hem eğlenceyi hem de değişik tecrübeleri bir araya getirebilen uygulamanın arayüzü de oldukça basit bir kullanıma sahip.

Uygulama temel olarak firmaların elde etmek istedikleri piyasa bilgilerinin kullanıcılar tarafından sağlanması üzerine kurgulanmış ve siz firmalara bilgi sağladıkça uygulama içerisindeki seviyeniz artış gösteriyor. Bu artış ise ilerleyen dönemlerde daha ilginç görevler ve çeşitli ufak ödüllere dönüşerek uygulamayı kullanıcı için de faydalı bir hale getiriyor.

Bu talep edilen bilgileri elde etmek için şirketler uygulamaya kendi görevlerini ekliyorlar ve bu görevleri kabul etmek yahut etmemek yine sizin elinizde. Bir görevi aldıktan sonra artık harita üzerinde istenen işi nerede ve nasıl gerçekleştirebileceğinize dair yönergeleri elde edebiliyor ve böylece hiç zorlanmıyorsunuz.

Fakat devamlı olarak harita ve konum belirleme servislerinin kullanımının telefon veya tabletinizin şarjı üzerinde negatif bir etkisi olacağını, ayrıca uygulamanın çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunu da unutmamalısınız.

Şimdilik ülkemizde uygulamanın tam olarak aktif olduğunu söylemek zor fakat ilerleyen dönemlerde istenen düzeye geleceğini düşünüyorum. Eğlenceli vakit geçirmek ve ilginç şeyler yapmak isteyenlerin göz atmaktan hoşlanacağını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Roamler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

Roamler uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca markaların görevlerini yapabiliyor ve ödüller kazanabiliyorsunuz.

Roamler uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının eğlenceli ve ilginç zaman geçirmelerine olanak tanıyabilecek uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de etkili yapısı sayesinde denerken keyif alacağınızı düşünüyorum.

Uygulamanın temel amacı şirketleri ve kullanıcıları bir araya getirmek. Bunu yapabilmek için firmaların ve markaların uygulamada kullanıcılara sundukları görevleri kabul etmek ve daha sonra görev tanımında yazanları gerçekleştirmek gerekiyor. Bu konuda açıklama bölümü ve harita üzerinde yapılacak görevin net bir şekilde gösterilmesi sayesinde pek bir zorluk yaşayacağınızı sanmıyorum.

Tabii ki pek çok okuyucumuz neden markaların görevlerini yapmak isteyeceklerini sorgulayacaktır. Görevler tamamlandıkça kazandığınız tecrübe puanları ile daha karmaşık ve gelişmiş görevleri açabiliyor, daha sonra ise çeşitli ödüller kazanabiliyorsunuz. Böylelikle uygulamanın hem eğlence kısmı hem de ödül kısmı mantıklı bir hale geliyor.

Fakat devamlı olarak harita ve konum bilgilerini kullanmanın cihazınızın enerji tüketimi üzerinde negatif bir etkiye sahip olacağını unutmamalısınız. Görevlerin 2 saatlik yapım süreleri olması çok uzun süre uygulamayı kullanmanıza engel oluyor ve bu nedenle enerji tüketimi konusunda siz sınırınızı bilmeseniz bile uygulama size bu konuda yardımcı oluyor.

Eğer yenilikçi ve ilginç bir eğlence uygulaması denemek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.