Robot Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
27.6 MB DOSYA BOYUTU

Robot Bros, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz bulmacalar içeren 3 boyutlu platform oyunudur.

Robot Bros, hem iPhone hem de iPad'inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca platform oyunudur. Her biri farklı özelliklerle donatılan 6 kardeş robotu kontrol ettiğiniz oyunda farklı mekanlarda geçen birbirinden zorlu seviyelerle karşılaşacaksınız.

Robot Bros, mobil cihazınızda uzun saatler boyunca sıkılmadan oynayacağınız harika bir oyun. Detaylı hazırlanmış grafikler ve sade menüleri ile dikkat çeken oyun kolay oynanışlı olmasına rağmen oldukça zevkli. Oyunda toplam 90 seviye ve 6 robot türü bulunuyor. İlerledikçe yeni seviyelerin kilidini açıyor ve yeni robotları kontrol etmeye başlıyorsunuz. Oyunun temel amacı ise kontrol ettiğiniz robotları bitiş çizgisine ulaştırmak. Yol boyunca karşınıza çıkacak dev buz parçaları işinizi biraz zorlaştırabilir.

Tek seferde bir robotu yönettiğiniz, tüm robotları bitiş noktasına ulaştırmaya çalıştığınız oyunun kontrolleri ise oldukça basit. Ekranın sol alt köşesinde bulunan yön tuşları ile robotu ileri/geri hareket ettirebilir, sağ alt köşedeki yukarı simgesine dokunarak robotunuzu zıplatabilirsiniz. Ayrıca bazı bölümlerde yüksek platformları aşmak için sınırlı sayıda verilen buz engelinden yararlanmanız gerekiyor. Bu da ekranın sağ köşesine yerleştirilmiş. Basit bir oynanışa sahip bir oyun sizleri bekliyor.

Robot Bros Özellikleri:

  • 24 seviye, 6 robot
  • 3 boyutlu karakterler
  • İşbirlikli oynanış
  • İnteraktif kesme sahneleri
Erkan Calp

Robot Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Robot Bros, bulmaca öğeleri içeren platform oyunudur.

Robot Bros, Windows Phone'lu telefon ve tabletlerle uyumlu bulmaca öğeleri içeren bir platform oyunudur. Farklı becerilere sahip 6 farklı robotu yönettiğiniz oyunda bitiş noktasına ulaşmak için birbirinden zorlu engelleri aşmanız gerekiyor.

Kolay oynanışa sahip bir platform oyunu olan Robot Bros, tek bir robotu yönetmenize izin veren, tüm robotları bitiş çizgisine ulaştırmaya çalıştığınız zorlu bir bulmaca oyunu.

90 seviye boyunca 6 farklı robot türünü yönetmenize imkan tanıyan oyunda buzdan engellerle dolu 6 platform bulunuyor. Kısa bir tutorial bölümünün ardından oyuna başlıyorsunuz. Sol alt köşeye konumlandırılmış yön tuşları ile robotları dilediğiniz yöne hareket ettirebiliyor, sağ alt köşedeki yukarı yön simgesi ile de robotları zıplatabiliyorsunuz. Önünüze çıkan dev buz kütlelerini aşmak içinse buz engelleme butonunu kullanmanız gerekiyor. Kontroller oldukça basit görünse de, engelleri aşmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Bir yandan engelleri aşarken, diğer yandan da yıldızları toplayacaksınız. Oyuna bir robotla başlıyor, ilerledikçe diğer robotlar oyuna dahil oluyor.

Robot Bros, Windows Phone tabanlı cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir bulmaca/platform oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Bird Bros.

    Baby Bird Bros., iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir eşleme oyunudur.
  • Doctor X: Robot Labs

    Doctor X: Robot Labs, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz bu farklı ve eğlenceli oyunda, bozuk robotu tamir etmeye çalışacaksınız.
  • Robot Jack

    Harika vaki geçirebileceğiniz bir platform oyunu
  • Little Broken Robots

    Little Broken Robots, iOS platformunda robot tamir etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Super Mechs

    Super Mechs, iPhone ve iPad'de oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • Battle Bros

    Battle Bros güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Gun Bros 2

    Gun Bros 2 oldukça heyecanlı bir aksiyon oyunudur