Rocketboat - Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Rocketboat - Pilot, Android platformunda hikayesiyle dikkat çeken retro platform oyunu.

Rocketboat – Pilot, retro görsellere sahip basit bir platform oyunu olarak gözükse de içeriğiyle farkını gösteren bir yapım. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan 3 boyutlu platform oyununda uzayda faaliyetlerini sürdüren gizli güçlerin planlarını suya düşürecek rock grubunun üyelerini yönetiyoruz.

Hikayeyi anlama noktasında ve sonrasında bolca diyaloglarla karşılaştığımız oyun görüntüde zıplayarak ilerlemeye dayanan platform oyunu ancak oyunun içine girdiğimizde dünyayı yönettiği öne sürülen gizli örgüt konumundaki Illuminati’den ünlü hacker grubu Anonymous’a göndermelerin yapıldığını fark ediyoruz. Az önce de dediğim gibi oyunda ara konuşmalar mevcut ve neden orada bulunduğunuzu anlayabilmeniz için biraz İngilizcenizin olması gerekiyor.

Dokunmatik kontroller veya gamepad ile oynama seçenekleri sunan oyunda tüm mücadelemiz evrendeki yıldız sistemlerinin kaynaklarını güçlü sosyal manipülasyon tekniklerini kullanarak kontrol eden gizli bir gücün planlarını alt üst etmek. Unutmadan, oyunun müzikleri kontrolünüzde olan rock grup üyelerinin şarkılarından ilham alınarak hazırlanmış 8-bit retro şarkılardan oluşuyor.

Erkan Calp

Rocketboat - Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Rocketboat - Pilot, farklı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken 8-bit retro aksiyon/macera platform oyunu.

Rocketboat – Pilot, hikayeye bağlı ilerlediğimiz aksiyon/macera platform türünde retro stili görsellere sahip bir mobil oyun. Hem iPhone hem de iPad’de rahat ve de keyifli oynanış sunan yapımda dünyayı küçük gören gizli bir gücün planlarını suya düşürmek için uğraş veriyoruz.

Neden ve kiminle savaştığımızı gösteren kısa diyaloglu bir açılış sahnesiyle bizleri karşılayan oyunda evrendeki yıldız sistemlerinin kaynaklarını – sosyal manipülasyon teknikleri kullanarak – kontrolü altında tutan gizli bir gücü engellemeye çalışıyoruz. Hikayenin komik kısmı dünyayı etkisi altına alma hazırlıklarında olan çok güçlü kişileri durdurabilecek tek kişinin bir rock grubu olması.

Rock grubu üyelerinden dilediğimizi seçip uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu noktada da Anonymous, Illuminati gibi dünyanın konuştuğu önemli kişilere göndermelerin yapılması dikkatimizi çekiyor. Zaten oyunun küçük yaştakilerin de oynayabileceği basit bir platform oyunu olmadığını hikayenin içine girdiğinizde anlıyorsunuz.

Rock grubunun şarkılarını anımsatan 8-bit retro parçalar eşliğinde yolculuğumuzu sürdürdüğümüz oyunda karakterlerin kontrolünü alt yanlardaki butonlara dokunarak veya gamepad ile sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thunderbirds Are Go

     Pilot Thunderbird 2'yi kurtarabilecek misiniz?
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Flight Pilot APK

    Flight Pilot Simulator APK, gerçek uçakları kullandığınız uçuş simülatörü oyunu. Android uçak oyununda özgürce uçabilir veya görevlere katılabilirsiniz.