Rogue Buddies 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon yüklü 2D shooter oyunu

Rogue Buddies 2, paralı askerleri kontrol ettiğiniz aksiyon yüklü bir platform oyunu.

Farklı türde silahları ustalıkla kullanabilen intikam ateşiyle yanıp tutuşan 4 paralı askerle maceraya atılıyorsunuz. Sıradan kötü adamların yanı sıra yerliler, ağır makineli kullananlar, engelleyiciler gibi birçok etkili düşmanla karşılacağınız bu yolculukta hedefiniz kötü şirketin patronları.

2D shooter türünde aksiyon platform oyunu olarak hazırlanan Rogue Buddies 2’de bulmacalar ve düşmanlarla dolu bölümleri tamamlayarak ilerliyorsunuz. Oyunda 50’den fazla bölüm var (bazıları yan görev) ve bölümleri tamamlamak için belli sayıda yıldız toplamanız gerekiyor. Yıldızlar da haritada üzerinde belirli alanların kilidini açmaya yarıyor. Kayıp şehirler, tüneller, mağaralar, harabeler, ormanlar, dağlar ve daha saymakla bitmeyecek yerde bulunmanızın amacı; altınların sahibi olmak ve kötü şirketten intikamınızı almak. Bölümlerdeki düşman sayısı epey fazla. Tümünü öldürseniz dahi anahtarı bulmadan bölümü tamamlayamıyorsunuz. Ayrıca bazı bölümleri tamamlamak için araca (bisiklet, helikopter, sürat teknesi mevcut) ihtiyacınız oluyor.

Erkan Calp

Rogue Buddies 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
116.2 MB DOSYA BOYUTU

Paralı askerlerle maceraya atılıyoruz.

Rogue Buddies 2, birbirinden çılgın 4 paralı askerle intikam için maceraya atıldığımız aksiyon dolu platform oyunu. Bol ateş etmeli oyunları (shooter) seviyorsanız, farklı türde düşmanlar ve kolay çözülebilir bulmacalarla karşı karşıya getiren bu oyunu oynamanızı isterim. iOS platformunda da ücretsiz!

100MB boyuta sahip olmasına karşın kaliteli grafikler sunan 2D shooter türünde aksiyon platform oyununda el bombası, roketatar, drone, katana gibi etkili silahlar kullanabilen paralı askerlerle uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Aralarında yerliler, ağır makineli silah kullanan düşmanlar, engelleyicilerin de olduğu çok sayıda düşmanı geçerek kötü şirketin patronlarına ulaşmanız ve intikamını almanız gerekiyor. Gezdiğiniz yerlerde (kayıp şehirler, tüneller, harabeler, ormanlar, dağlar) altınları toplamanız da önemli.

Başlıca ve yan görevler dahil 50 seviye içeren oyunda bazı bölümleri araç kullanarak geçebiliyorsunuz. Helikopter, sürat teknesi, bisiklet kullanabildiğiniz araçlar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Rogue Buddies

    Rogue Buddies, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz iki boyutlu aksiyon platform oyunu.
  • Rogue Gunner

    Siber dünyada geçen bol aksiyonlu shooting oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Tank Buddies

    Düşmanların üstesinden gelmeniz gereken keyifli bir aksiyon oyunu
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.