Roid Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
17.3 MB DOSYA BOYUTU

Roid Rampage, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon odaklı bir beceri oyunu.

Roid Rampage, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda astreoid tarlalarında yol almaya ve kıymetli suları toplamaya çalışıyoruz. Elbetteki asıl amacımız hayatta kalmak.

Oyunda son derece kolay kullanılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Aracımızı yönlendirmek için ekrana dokunmamız yetiyor. Fakat asıl önemli olan şey hassas bir el ayarına sahip olmak. Onlarca göktaşının bulunduğu ortamlarda hayatta kalmaya çalıştığımız için hızlı reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Roid Rampage'de basit fakat etkileyici bir grafik konseptine yer verilmiş. Çok ihtişamlı görünmediğini kabul ediyoruz fakat oyunun genel atmosferiyle tamamen uyum içinde çalışıyor. Akıcı animasyonlar ve parlak ışık efektleri ile oyunun kalite algısı bir kademe yukarı çıkıyor.

Genel oalrak başarılı bir çizgide ilerleyen Roid Rampage, hayatta kalma temalı beceri oyunları oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quadropus Rampage

    Quadropus Rampage, aksiyon oyunu seven iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir iOS aksiyon oyunu.
  • Retro City Rampage DX

    Retro City Rampage DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Magic Rampage

    Magic Rampage ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi RPG ve aksiyon oyunlarından bir tanesi.
  • Fast Food Rampage

    Fast Food Rampage, size doğru gelen insanlara yiyecek tabancası ile ateş etmenizi ve tüm dünyayı fast food ile donatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Super Samurai Rampage

    Super Samurai Rampage, iPhone ve iPad'de oynanabilen retro arcade oyunu.
  • Dinosaur Rampage

    Keyifli bir aksiyon oyunu
  • Goat Rampage

    Goat Rampage oldukça saçma ve bir o kadar da eğlenceli bir mobil oyundur
  • Rocky Rampage

    Çeşitli ilginç düşmanları öldürün ve Wonderpants'ı geri alın.