Roller Cactus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Paten kayarken engellerin arasından geçmek için şekilden şekle girmiş olduğunuz bir aksiyon oyunu istiyorsanız Roller Cactus ücretsiz.

Patene binmiş bir kaktüsü oynamış olduğunuz bu oyunda amacınız Japon TV kanallarında rastlanan türde bir engel yarışında aşarı elde etmek. İnsan tetrisi olarak da anılan bu Roller Cactus isimli bu oyunda kol ve bacak şeklinizi belli bir şekilde tutmadığınız sürece engellere çarpacaksınız. Dolayısıyla haritada hemen yanınızda yer alan yardımcı karakterin tavsiyelerine dikkat edin.

Final Fantasy dünyasından alışık olduğumuz bir kaktüs ile birlikte oyun referansı bitmeyen bu örneğimizde Mortal Kombat benzeri bir sona da imza atabiliyorsunuz. Yanlış bir hareket sonucu engellere çarpan kaktüs yerde sekmeye başladıkça ekranı seri bir şekilde tıklayıp kahramanınızın tüm eklemlerini parçalayabiliyorsunuz. Buna da Cactusality ismini koyan oyun bir dövüş oyunu klasiğine göz kırpmış oluyor.

Ücretsiz ve eğlenceli bir Android oyunu arıyorsanız ve oyun dünyasıyla hiciv yapmayı sevenler ilginizi çekiyorsa Roller Cactus hoşunuza gidecektir.

Alper Çetiner

Roller Cactus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
89.6 MB DOSYA BOYUTU

Paten kayarken engellerin arasından geçmek için şekilden şekle girmiş olduğunuz bir aksiyon oyunu istiyorsanız Roller Cactus ücretsiz.

Öyle bir kaktüs düşünün ki, patene binmiş olsun ve Japon televizyon kanallarında rastlayabileceğiniz türden bir mücadeleye adım atsın. Önüne çıkan engellere karşı seçili kol ve bacak hareketlerini yerine getirmek zorunda olan kahramanımız sadece bu şekilde önüne çıkan engellerden geçebiliyor. Roller Cactus isimli bu oyunda, bahsettiğimiz hareketleri doğru yapabilmeniz için ise yanınızda yer alan diğer kaktüsün tavsiyelerine uymanız gerekiyor.

Final Fantasy oyunlarını oynadıysanız bu oyunda görünen kaktüs karakteri size oldukça tanıdık gelmiştir. Ne var ki oyun referansları dediğimiz noktada Roller Cactus bununla da sınırlı kalmıyor. Diyelim ki kaktüsünüz engele çarptı ve düşüyor. Bu noktadan sonra ekranı hızlıca tıkladığınızda eklemleri teker teker kopartabiliyorsunuz. Sonrasunda ise kanlar içerisinde Cactusality yazıyor. Evet, Mortal Kombat referansımız da var.

iPad veya iPhone için ücretsiz ve eğlencenin eksik olmadığı bir beceri oyunu arıyorsanız Roller Cactus oldukça iyi bir tercih olacaktır. Nitekim, videodan göreceğiniz gibi bu oyunda eğlence epey bir ön plana yerleştirilmiş durumda.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CACTUS MCCOY

    CACTUS MCCOY, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Roller Coaster VR

    Roller Coaster VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz lunapark treni oyunu.
  • Real Roller Coaster Simulator

    Real Roller Coaster Simulator, gerçekçi grafikleriyle dikkatlerimizi çeken bir roller coaster simülasyonu.
  • Roller Polar

    Roller Polar hızlı ilerleyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir mobil oyun.
  • Road Roller Simulator 2015

    Road Roller Simulator 2015, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir silindir simülasyonu.
  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Idle Roller Coaster

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Roller Coaster

    Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun