Roller Coaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun

Roller Coaster, adrenalin çılgınlığı yaşamak isteyenlerin bindiği lunapark hız treninini karşımıza getiren arcade türünde eğlenceli bir mobil oyun. Görsellerine bakıldığında “Bu nasıl lunapark hız treni oyunu?!” dedirtiyor lakin oynamaya başladığınıza oyuna verilen ismin çok da yanlış olmadığını anlıyorsunuz.

Hız tutkunlarına özel hazırlanmış, refleksleri harekete geçiren süper zor, bağımlılık yapan bir arcade oyun Roller Coaster. Oyunda lunapark hız treninde olduğu gibi hızımız değişmiyor; sürekli hızlı şekilde yuvarlanıyoruz. Yuvarlanan siyah topu durdurma şansımız olmadığından ara dokunuşlarla yönünü değiştiriyoruz. Yolumuza çıkan siyah toplar asla çarpmamamız gereken engeller. Siyahlar dışında dokunduğumuz setler ekstra puan kazandırıyor.

Erkan Calp

Roller Coaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
74.3 MB DOSYA BOYUTU

Lunapark hız treni oyununa Ketchapp yorumu

Roller Coaster, herkesin binmeye cesaret edemediği lunapark hız trenini karşımıza çıkaran reflekslere dayalı zorlu bir mobil oyun. İlk iOS platformunda indirilmeye açılan, iPhone ve iPad'de oynanabilir oyun, kafa dağıtmak için birebir.

Gerçekte olduğu gibi son derece hızlı gittiğimiz, yavaşlayıp birden hızlanarak bize adrenalin patlaması yaşatan oyunda siyah topun kontrolünü sağlamaya çalışıyoruz. Tuzaklarla dolu platform üzerinde hızla yuvarlanarak ilerleyen siyah topu durdurma lüksümüz yok. Siyah engellerden hedeflere vurmamak (çarpmamak) için ekrana dokunup yönümüzü değiştiriyoruz. Platformun ortasındaki hedeflere vurursak ekstra puan kazanıyoruz. Platformun yapısı gereği bunu başarmak imkansız olmasa da güç.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush

    Benzersiz roller coaster sürüşüne hazırlanın.
  • Roller Coaster VR

    Roller Coaster VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz lunapark treni oyunu.
  • Idle Roller Coaster

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Real Roller Coaster Simulator

    Real Roller Coaster Simulator, gerçekçi grafikleriyle dikkatlerimizi çeken bir roller coaster simülasyonu.
  • Sky Roller

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?