Round Ways

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Uzaylının arabaları kaçırmasına yardımcı oluyorsunuz.

Round Ways, arabaların kaza yapmasını önlemeye çalıştığınız bir mobil bulmaca oyunu. İlginç bir hikayeyle karşımıza çıkan yapım, etkileyici grafikler sunuyor. Tepeden bakmalı araba oyunlarını seviyor, kurallara bağlı klasik yarışlardan sıkıldıysanız oynamanızı isterim. Tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunuyor. Üstelik ücretsiz!

Uzay temalı arabalı bulmaca oyunu olarak mobil platformda yerini alan Round Ways’de genç bir uzaylıya arabaları kaçırmasında yardımcı oluyorsunuz. Dünyaya araba kaçırması için gönderilen, bu gizli görevi neden yaptığını bilmeyen Roundy’e konvoy oluşturarak yardım ediyorsunuz. Hız kesmeden giden arabaların yollarını değiştirerek kaza yapmalarını engelliyor, arabaları tek tek Roundy’nin uzay gemisine taşıyorsunuz. Bu arada uzay aracına arabaları ışınlarken görevleri de yerine getirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Round Ways

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Genç uzaylının arabaları kaçırmasına yardım edin.

Round Ways, uzaylıların yer aldığı arabalı bulmaca oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Rengarenk, detaylı, yüksek kalitede grafikleriyle kendisine çeken yapımda oyuna ismini veren genç uzaylıya arabaları kaçırmasında yardımcı oluyoruz.

Arabaların kaza yapmasını engelleme amacı taşıyan mobil bulmaca oyunlarından biri Round Ways. Benzerlerinden farklı olarak bir hikaye üzerine kurulmuş. Genç uzaylı Roundy, Dünyaya arabaları kaçırması için gönderiliyor. Görevi son derece gizli. Roundy arabaları neden kaçırması gerektiğini bilmiyor. Roundy’nin arabaları uzay aracına alabilmesi için arabaların yollarını değiştirerek konvoy oluşturmamız gerekiyor. Bir yandan yolun güvenliğini sağlarken diğer yandan ambulans, hırsız-polis, pizza dağıtımı gibi görevleri yerine getiriyoruz. Bu arada 24 araba mevcut lakin 18'iyle oynabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Car Games 3D

    Her türlü araba oyunu burada var.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Chrome Valley Customs APK

    Chrome Valley Customs APK, hurdalardan aldığınız arabaları onarıp, kendinize göre tasarlayabildiğiniz bir oyundur.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?