Roundme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Roundme uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan 3 boyutlu gerçek gibi görünen hikayeler ve manzaraları keşfedebiliyorsunuz.

Roundme uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak dünyanın her yanından en etkileyici manzaraları ve konumları keşfetmenizi sağlayabilen ücretsiz bir Google Cardboard uygulaması olarak karşımıza çıktı. Cardboard'ları kısaca tariflemek gerekirse, 3 boyutlu ve canlı gibi görünen panaromik video ya da fotoğraflar olduklarını söyleyebilirim.

Hem Android cihazınızın ekranıyla hem de sanal gerçeklik gözlükleriyle kullanabileceğiniz uygulama, böylece daha da gerçekçi bir deneyime imkan tanıyor. Tabii ki kendi profilinizde paylaştığınız panoramaların başkaları tarafından beğenilmesi, takip edilmesi ve görüntülenmesi de mümkün.

Yiğit Ekim Demir

Roundme

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
20.8 MB DOSYA BOYUTU

Roundme, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve 360 derece fotoğraflar çekmemiz olanak sağlayan bir uygulama.

Roundme, fotoğraf çekmekten ve çektikleri fotoğrafları diğerleriyle paylaşmaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama kullanım özellikleri itibariyle yoğun bir şekilde Google Photo Sphere Camera'ya benziyor. Bu uygulamada da kullanıcılar etraflarındaki görüntüleri 360 derece çekip ağ üzerinde paylaşabiliyor.

Uygulamada 50 megapiksele varan fotoğraflar çekmek mümkün. Tamamiyle interaktif bir arayüz tasarımına sahip olan Roundme ile çekilen fotoğrafları cihazımızı havada gezdirerek görebiliyoruz. Bu da sanki oradaymışız hissi veriyor. Fiziksel olarak orada bulunmasak bile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekilen fotoğraftaki her ayrıntıyı keşfetmemize olanak sağlıyor.

Uygulamanın en iyi yanlarından bir tanesi her biri kendi alanında isim yapmış profesyonel fotoğrafçılar tarafından da kullanılıyor olması. Yapılan paylaşımların her birine fazladan videolar ve fotoğraflar eklemek mümkün. Hatta ufak açıklamalar da ekleyerek onları daha bilgilendirici bir hale getirebiliyoruz.

Genel olarak Roundme görsel zevkine düşkün, yeni yerler tanımak isteyen kaşif ruhlu kullanıcıların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında