Rugby Nations 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.

Spor oyunlarının başarılı ismi olan Distinctive Games tarafından geliştirilen ve hem Android hem de iOS platformu oyuncularına sunulan Rugby Nations 19 ücretsiz olarak indirilip oynanmaya devam ediliyor. 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Rugby Nations 19 oyunculara eşsiz bir Amerikan futbol deneyimi sunacak.

Gelişmiş grafikleri ve zengin içerikleri ile şuana kadar oyuncuların yüzünü güldürmeyi başaran yapım ücretsiz yapısı ile de geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Farklı oyun modlarının yer aldığı yapımda dünya kupası gibi turnuvalara katılacak ve dünyanın dört bir yanında sürükleyici maçlara dahil olabileceğiz.

Farklı oyuncuların ve yeteneklerin de yer aldığı yapımda oyuncular kulüplerini stadlarını kişiselleştirebilecek, diledikleri gibi yükseltebilecekler. Yapım basit kontroller ile her kesimden oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Rugby Nations 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1.01 GB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.

Amerikan futbolunu yakından tanıma fırsatı yakalayacağımız Rugby Nations 19 oynaması ücretsiz olarak günümüzde mobil platformda oynanmaya devam ediyor.

Android ve iOS platformunda 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapımda dünyanın önde gelen oyuncuları ve spor kulüpleri yer alıyor. Oyuncular seçtikleri kulüpleri özelleştirebilecek, stadyumlarını yükseltebilecek ve daha kaliteli oyuncular transfer edebilecekler.

 Basit kontroller eşliğinde tüm oyuncular tarafından kolayca oynanabilecek olan yapımda dünya kupası gibi turnuvalara da katılabilecek ve şampiyon olarak kupalar kazanmaya çalışacağız. Mobil spor oyunlarının yakından tanınan ismi olan Distinctive Games şu sıralar Rugby Nations 19 ile ortalığı kasıp kavururken oyun kitlesini de hızla artırmaya devam ediyor.

Yapım ücretsiz olarak oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby Nations 18

    Mobil cihazımızda Amerikan Futbolu oynayacağız.
  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Rugby Nations 16

    Rugby Nations 16, futbola benzemesine rağmen genel olarak daha farklı olan ve ülkemizde bulunmayan Rugby'yi oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Hockey Nations 18

    Hokey maçlarına katılacağız.
  • Elifoot 19

    Eğlenceli bir menajerlik deneyimi yaşayacağız.
  • Flick Quarterback 19

    Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • MLB 9 Innings 19

    Gerçekçi beyzbol maçlarının sahne aldığı eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.