Run Forrest Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğini koşu oyunudur.

Run Forrest Run, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur. Piyasada pek çok koşu oyunu olmasına rağmen, konusu ve karakterinden dolayı bir şans verilebileceğini düşünüyorum.

Forrest Gump'ı izlemeyen yoktur sanıyorum. Acıklı ama aynı zamanda da ilham verici bir hikayeye sahip olan filmde ana karakterimiz Forrest için söylenmiş olan meşhur söz; Run Forrest Run, şimdi bir de oyuna dönüştü.

Oyunda amacınız ülkeyi boydan boya koşarak tamamlamak ve bu esnada da yoldaki çiçekleri toplamak. Fakat yol o kadar da kolay bitmiyor çünkü yolda  beklenmedik engeller Forrest'ı bekliyor.

Genel olarak koşu oyunlarında nasıl oynuyorsanız burada da aynı şekilde sağa sola zıplayarak ve engellerin altından kayarak yola devam ediyorsunuz. Yine yolda size yardım edecek pek çok güçlendirici sizi bekliyor.

Eğer siz de filmi izlediyseniz ve sevdiyseniz, Forrest ile koşma şansını yakalayacağınız bu oyunu indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Run Forrest Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
78.3 MB DOSYA BOYUTU

Run Forrest Run tamamen ücretsiz olarak sunulan bir sonsuz koşu oyunudur ve adını Tom Hanks'in filminden almaktadır.

Run Forrest Run ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur. Adını Tom Hanks’in ünlü filmi Run Forrest Run’dan alan oyunda filmdeki akrakteri kontrol ediyoruz. Zihinsel gelişimi zayıf olan bir karakteri filmde başarıyla canlandıran Tom Hanks bu oyunu görse ne derdi bilmiyorum.

Oyunda Forrest karakterinin koşu macerasına konuk oluyoruz. Aynı filmdeki gibi bu karakter koşmaya başlıyor ve Alabama’dan Route 66’dan ilerliyor ve çok daha uzağa gidiyor. Bu macera hiç de kolay dğeil zira oyundaki yollar tehlikelerle dolu. Diğer koşu oyunlarında olduğu gibi Run Forrest Run’da da üç şeritli bir yolda ilerliyoruz.

Parmaklarımızı ekranda sürükleyerek karakterin şeritler arasında geçmesini sağlıyoruz. Engellerden kaçarken bir de altınları toplamak zorundayız. Altınların ve koştuğumuzum mesafenin toplamı bölüm sonunda elde edeceğimiz puana yansıyor. Oyunda eğlence faktörü yüksek ve özellikle sonsuz koşu oyunlarından hoşlanan herkes denemekten keyif alacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cosmo Run

    Cosmo Run, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Record Run

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Record Run'da diğer koşu oyunlarında olduğu gibi önümüzdeki engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • City Run 3D

    City Run 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Stampede Run

    Stampede Run, hem görmeye hem oynamaya alıştığımız koşu oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran yeni ve eğlenceli bir Android koşu oyunudur.
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Run Robert Run

    Run Robert Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Run Run 3D

    Run Run 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir sınırsız koşu oyunudur.