Run Lala Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.

Run Lala Run, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği sınırsız koşu oyunlarından bir tanesi. Lala isimli karakteri kontrol edeceğiniz oyun basit bir yapıya ve 2 boyutlu grafiklere sahip olmasına rağmen oldukça eğlenceli. Özellikle canınız sıkıldığında vakit geçirip eğlenebilmek için oynayabileceğiniz keyifli bir oyun.

Bu oyunda da diğer sınırsız koşu oyunlarında olduğu gibi önünüze çıkan engelleri zıplayarak aşmanız ve yol üzerindeki altınlardan olabildiğince toplamanız gerekiyor. Renkli ve karmaşık bir görüntü olduğu için dikkatli bakmazsanız gözünüz yanılarak hata yapmanızı sağlayabilir. Bu yüzden oynarken pür dikkat oyuna konsantre olmanız gerekiyor.

Oyundaki amacınız olabildiğince ileri gidebilmek fakat siz ilerledikçe oyunun zorluğu artıyor. Bu nedenle ilerledikçe daha ileri gitmek zorlaşıyor. Oyunda Lala ile zıplamak için ekrana dokunmanız yeterli. Önünüze çıkan engelleri zıplayarak atlatabiliyorsunuz.

Ücretsiz olması nedeniyle öne çıkmayı başaran Run Lala Run oyununu tüm Android severlere öneriyorum ve indirip denemelerini tavsiye ederim. Pişman olmayacağınıza eminim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • Run Rob Run

    Run Rob Run, Android cihazlar için ücretsiz olarak tasarlanmış renkli grafikleri ve eğlenceli diyaloglarıyla oldukça zor olan bir sonsuz koşu oyunudur.
  • 456 Run Challenge APK

    456 Run Challenge APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz popüler oyunlar arasında yerini alıyor. Squid Game temasını içerisinde barındıran bu oyunda, dizideki oyunları oynayabilir ve diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.