Run Run Super V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.

Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir robot oyunu olarak karşımıza çıkan Run Run Super V'de aksiyon hiç durmuyor. Robot dövüşleri yapabileceğiniz ve türlü platformlarda yarışabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Aksiyon dolu bir oyun olarak karşımıza çıkan Run Run Super V, farklı oyun modlarının yer aldığı bir oyundur. Oyunda dövüş yapabilir ya da platformlar arasında koşu yapabilirsiniz. Robotların kullanıldığı oyunda kendi robotunuzu kişiselleştirebilir ve yenilmez bir hale getirebilirsiniz. Farklı silahlar ve teknolojilerle robotunuza işlevsellikler katabilirsiniz. Eğlenceli bir oyun olan Run Run Super V, aynı zamanda gerçek zamanlı savaşların gerçekleştiği bir oyundur. Oyunda arkadaşlarınıza ya da tanımadığınız insanlara meydan okuyabilirsiniz. 

Yüksek grafiklere sahip olan oyunda zorlu bölümler geçmeli, rakiplerinize meydan okumalı ve liderlik koltuğuna oturmalısınız. Dev canavarlar, toplanmayı bekleyen binlerce altın ve daha fazlas Run Run Super V'da karşımıza çıkıyor. Run Run Super V oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Run Run Super V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
271 MB DOSYA BOYUTU

Run Run Super V, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.

Run Run Super V, iPad ya da iPhone'unuz üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu yüksek bir robot oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı oyun modlarının yer aldığı oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Klasik bir robot oyunundan çok daha gelişmiş yapıda karşımıza çıkan Run Run Super V, robot dövüşlerinin ve platform koşularının yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda dilerseniz diğer robotlarla birebir savaşlar yapabilir, isterseniz de platformlar arasında koşarak altınlar toplayabilir ve yüksek skorlara ulaşabilirsiniz. Oyunda kullandığınız robota farklı silahlar ekleyebilir ve daha güçlü hale de gelebilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak gerçekleşen savaşlara katılım sağlayarak diğer robotların üstesinden gelebilirsiniz. Eğlenceli bir oyun olan Run Run Super V, aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Run Run Super V sizleri bekliyor. 

Yüksek grafiklere sahip olan oyunda zorlu bölümler geçmeli, rakiplerinize meydan okumalı ve liderlik koltuğuna oturmalısınız. Dev canavarlar, toplanmayı bekleyen binlerce altın ve daha fazlas Run Run Super V'da karşımıza çıkıyor. Run Run Super V oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Mario Run

    Super Mario Run, Nintendo'nun Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir yeni Super Mario oyunu.
  • Super Vito Run

    Super Vito Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Kiwi Castle Run

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Super Kiwi Castle Run'da şövalye olmak isteyen bir kiviyi kontrol ediyoruz.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.