Run Sheldon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME

Run Sheldon, Android cihazlarınız ile birlikte mükemmel ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz heyecanlı bir koşu oyunudur.

Run Sheldon, Android tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından biri. Yenilenen ve geliştirilen oyun, pek çok oyun severin bir numaralı oyunu durumunda.

Müthiş ve eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken Run Sheldon oyununda, çıkacağınız macerada yönlendireceğiniz sevimli kahraman Sheldon'ın kontrolü oldukça basit. Parmağınız ile ekrana dokunarak ve sürükleyerek neredeyse tüm hareketleri yapabiliyorsunuz.

Oyundaki amacınız Sheldon ile tavşanlara yakalanmadan en uzun mesafeyi koşmak. Tabi koşarken yol üstünde bulunan altınları da toplamalısınız. Yol boyunca önünüze çıkan engelleri zıplayarak veya uçarak atlatabilirsiniz. Önünüze direk olarak veya çukurdan çıkan tavşanların üstlerine zıplayarak ekranın üst kısmında bulunan enerji çubuğunuzu doldurup turbo modunda koşabilirsiniz.

Turbo modundan ayrı olarak pek çok süper güç sayesinde kendinize avantaj sağlayabiliyorsunuz. Bu süper güçleri ister topladığınız altınlar ile oyundan önce alabilir yada oyundayken yolda karşınıza çıkanları toplayabilirsiniz.

Sevimli Sheldon ile çıkacağınız yolculukta, heyecanlı ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Oynadıkça bağımlı olacağınız oyunda isterseniz arkadaşlarınız ile kıyasıya bir yarışa girebilirsiniz. Game center desteği sayesinde oyuncuların puanları listelenmektedir. Bu listede üst sıralarda yer almak için yüksek puanlar elde etmelisiniz. Ayrıca aldığınız yüksek puanları arkadaşlarınız ile Facebook hesabınız üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Birbirinden güzel giyim ve aksesuarları topladığınız altınlar ile alarak sevimki kahraman Sheldon'a bambaşka bir görünüm kazandırarak oyunu daha eğlenceli hale getirebilmek mümkün.

Android cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Run Sheldon oyununa kesinlike bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek, nasıl oynandığına dair daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Run Sheldon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Run Sheldon, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi ve eğlenceli koşu oyunlarından bir tanesidir.

Run Sheldon, sevimli kahramanınız ile birlikte tavşanlardan kaçarken, aynı zamanda yol üzerindeki altınları toplamaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir iOS koşu oyunudur.

Son derece basit kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda, ekrana parmağınızla dokunarak veya sürükleyerek kahramanınızı yönlendiriyorsunuz.

Mükemmel ve etkileyici grafikleri ile oyun severlerin ilgisini çeken Run Sheldon, oynadıkça bağımlısı olacağını bir aksiyon oyunu. Oyundaki amacınız Temple Run ve Subway Surfers oyunlarındaki gibi gidebildiğiniz en çok mesafeyi gidebilmek. Yol üzerinde karşınıza çıkan tavşanların üzerlerine basarak enerji çubuğunuzu doldurabilir ve bu enerji ile turbo hızda belirli bir süre gidebilirsiniz.

Sevimli kahramanınız Sheldon için birbirinden güzel 40'dan fazla giyim ve aksesuar eşyası alabiliyorsunuz. Bu eşyaları alabilmek için oynadıkça kazanacağınız altınları kullanabilir veya mağazadan altın satın alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile Google Play sıralamasında yarışabilir ve aldığınız yüksek puanları Facebook hesabınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde kazandığınız süper güçleri etkili kullanarak daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bu süper güçleri oyuna başlamadan önce satın alabilirsiniz.

Ücretsiz ve son derece eğlenceli bir oyun olan Run Sheldon'ı iPhone ve iPad'leriniz üzeirinden oynayabilmek için tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek. Kimi zaman uçtuğunuz kimi zaman turbo hızında koştuğunuz bu oyunu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oynanışı hakkında daha detayı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu