Runbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Runbit uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda hem yeni yerler keşfedebilir hem de spor yapabilirsiniz.

Runbit uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının bir yandan spor yapabilmek, bir yandan da eğlenebilmek için kullanabilecekleri ilginç uygulamalar arasında yer alıyor ve kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Hem kolay kullanılan bir arayüze sahip olması hem de akıllı saatlerin pek çoğunu desteklemesi sayesinde kullanırken her defasında cep telefonunuza bakmak zorunda da değilsiniz.

Uygulamayı açtığınızda, konum tabanlı servislerden faydalanılarak çevrenizdek ilginç yerler listeleniyorlar ve daha sonra tek yapmanız gereken bu ilginç noktalara doğru koşmak. Tabii ki uygulama koşmayı mecburi kılmıyor ancak bir spor uygulaması olduğunu dikkate alırsak bir an önce koşsanız iyi olur! Şaka bir yana uygulamanın üreticileri hem keşif hem de sporu bir araya getirerek bizi biraz çocukluğumuza döndürmeyi hedeflemişler.

Her ne kadar Runbit'in ücretsiz sürümünde sadece 6 yıldız alma şansınız olsa da beğenen kullanıcılar uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak tüm yıldızlara erişme şansı kazanabiliyorlar. Dolayısıyla ücretsiz olarak adlandırılsa da bu sürümün biraz deneme sürümü özellikleri barındırdığını gözden kaçırmamak gerek.

Herhangi bir ilgi çekici nokta olmadan spor yapmayı sevmeyen kullanıcılar için kullanışlı olduğuna inandığım uygulama, konum belirleme servislerini anlık olarak kullandığı için mobil cihazınızın pil ömrü üzerinde negatif bir etkide bulunabilir. Bu nedenle devamlı olarak kullanmanızı pek önermiyorum.

Yiğit Ekim Demir

Runbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Runbit uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan kolayca yeni yerler keşfedebilir ve bunu sporla eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Runbit uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak kolayca, eğlenceli bir şekilde ve yeni yerler keşfederek spor yapabilmelerine olanak tanıyor ve böylece spordan hoşlanmayanların ilgisini biraz da olsa cezbedecektir. Hem kolay kullanılır bir yapıya sahip olan hem de işe yarar fonksiyonlar sunan uygulamanın ücretsiz olduğunu da belirtmek gerek.

Uygulamayı kullanırken direkt olarak çevrenizde bulunan ilginç mekanları harita üzerinde görebiliyor ve bu mekanlara giden yolları görebiliyorsunuz. Daha sonra isterseniz koşarak isterseniz başka araçlarla bu yerlere gitmeniz mümkün ancak uygulamanın spor amaçlı üretildiğini düşünürsek koşmanın daha mantıklı bir hale geldiğini söyleyebilirim.

Fakat Runbit'in konum belirleme ve GPS servislerinden faydalanması nedeniyle çok uzun süreler kullanımı maalesef pilinizin erken tükenmesine neden olabilir. Dolayısıyla uzun bir gününüz olacaksa uygulamayı çok uzun sürelerle açık tutmamanızı öneriyorum.

Ücretsiz sürümünde maalesef harita üzerinde sadece 4 adet konum bulunuyor ancak uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak tam sürüme de geçiş yapabiliyorsunuz. Apple Watch ile uyumlu bir şekilde çalışması sayesinde devamlı olarak iPhone'unuza bakmanıza da gerek kalmıyor.

Sporu biraz daha ilginç ve eğlenceli hale getirebilen uygulamanın pek çok kullanıcının ilgisini çekeceğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Runbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Runbit uygulamasını kullanarak Windows Phone cihazlarınızdan hiç zorlanmadan keşifler yapabilir ve sporunuzu tamamlayabilirsiniz.

Runbit uygulaması, Windows Phone kullanıcılarının bir yandan spor yapmak bir yandan da eğlenmek ve içlerindeki keşif duygusunu tatmin etmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Zira uygulama sayesinde hem kendinize koşu yapacak yeni bir parkur yaratabiliyor, hem de bu esnada yeni yerler keşfederek çevrenizde bulunan ilginç mekanları öğrenebiliyorsunuz.

Uygulama bulunduğunuz konumu GPS ve diğer konum belirleme hizmetlerinden faydalanarak tespit ediyor ve daha sonra bu konuma yakın olan ilginç yerleri yıldızlarla harita üzerinde gösteriyor. Artık bu noktada tek yapmanız gereken çıkan yıldızlara doğru koşarak spor yapmak ve o konumlarda nelerin bulunduğunu görmek.

Ücretsiz sürümde maalesef aynı anda sadece 4 yıldız görünüyor ancak uygulama içi satın alma seçeneklerinden daha fazla yıldıza ulaşabiliyorsunuz. Uygulamanın bu özelliği her ne kadar çok mecburi olmasa da Runbit içerisindeki yıldız yarışı nedeniyle pek çok kullanıcı aynı anda daha fazla yıldız görmek isteyecektir.

GPS konum belirleme servislerinin yüksek batarya tüketimine neden olabilmesi sebebiyle uygulamayı kullanırken dikkatli olmanızı ve gün sonuna kadar şarj olanağınız yoksa uygulamayı kapatmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.