Running with Santa 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

Running with Santa 2, Noel temalı bir sonsuz koşu oyunu.

Running With Santa 2, yılbaşımıza yaklaştığımız şu günlerde Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz en iyi sonsuz koşu oyunu.

Noel Baba ile buzlar diyarında zorlu bir o kadar eğlenceli bir yolculuğa çıktığımız oyunda Noel Baba’nın kızağına yıldırım düşmesi sonunda kaybolan hediyeleri bulmaya çalışıyoruz. Karlı köy sokaklarında koşarken bir yandan hediyeleri toplamaya çalışırken diğer yandan buzlu köprülerden geçiyor, keskin buz parçalarından kaçıyor, geniş boşluklardan atlıyoruz.

Noel şarkıları eşliğinde oynadığımız oyunda Noel Baba’nın hediyeleri daha kolay toplamasını sağlayacak birçok yardımcı öğe bulunuyor. Yol boyunca topladığımız güçlendiriciler sayesinde daha hızlı koşabiliyor, daha uzağa sıçrayabiliyor, daha fazla hediye toplayabiliyoruz.

Running With Santa 2 Özellikleri:

  • Noel Baba ve Cüce karakterleri ile oynama
  • Buzlu köprüler, buz parçaları, geniş boşluklar ve daha onlarca engel
  • Çeşitli güçlendirmeler
  • Harika 3 boyutlu grafikler
Erkan Calp

Running with Santa 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
46.4 MB DOSYA BOYUTU

Running with Santa 2, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz Noel temalı bir sonsuz koşu oyunu.

Running with Santa 2, akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilen Noel temalı sonsuz koşu oyunu.

Tatil sezonunda iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bir mobil oyun arıyorsanız Running with Santa 2’yi denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Noel şarkıları eşliğinde harika 3 boyutlu grafiklerle mobilde son derece keyifli bir oynanış sunan Running with Santa 2’de kızağına yıldırım düşen ve bunun sonucunda hediyeleri kaybolan bir Noel Baba ile buzlar diyarında yolculuğa çıkıyoruz. Karlı köy sokaklarında koşarken bizleri buzlu köprüler, keskin buz parçaları, zorlukla geçilebilecek boşluklar gibi birçok engel karşılıyor. Noel Baba ile son hız koşarken bir yandan bu engellere karşı koymaya çalışıyor, diğer yandan kaybettiğimiz hediyeleri toplamaya çalışıyoruz.

Tonton Noel Baba ile ucu bucağı görünmeyen bir yolda hiç durmadan ilerlediğimiz oyunda çeşitli güçlendiriciler de bulunuyor. Bu güçlendiriciler yardımıyla Noel Baba’mız daha hızlı koşuyor, daha uzağa atlıyor, daha fazla hediye topluyor.

Running with Santa 2, dikkat gerektiren ve reflekslerimizi ölçen oynaması son derece keyifli bir yapım. Sonsuz koşu türünde oyunlar olmazsa olmazlarınız arasındaysa Noel temalı bu oyuna kesinlikle şans vermelisiniz.

Erkan Calp

Running with Santa 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
211 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Running with Santa 2, Noel Baba ile eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Running with Santa 2, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz bir sonsuz koşu oyunu. Adından da anlayacağınız üzere bu sefer kontrol ettiğimiz karakter bir Noel Baba.

Yılbaşına sayılı günler kala mağazadaki yerini alan Running with Santa 2, hikaye odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Noel Baba’nın kızağına yıldırım düşmesi sonucu tüm hediyeler dört bir yana saçılıyor. Bize de Noel’in felakete dönüşmemesi için tonton Noel Baba’ya hediyeleri bulması için yardım etmek düşüyor.

Noel Baba’nın dağıtacağı hediyeleri mümkün olduğunca kısa sürede bulmamız ve hediyelerin çocuklara ulaşmasını sağlamamız gereken oyunda buzlar diyarında karşımıza çeşitli engeller çıkıyor. Kimi zaman buzlu köprülerden geçiyor, kimi zaman keskin buz parçalarından sıyrılıyor, kimi zaman da geniş boşluklar üzerinden atlıyoruz. Tonton, kilolu bir Noel Baba’yı kontrol ettiğimizden hediyeleri toplamamız oldukça zor gibi görünse de yol boyunca karşımıza çıkan güçlendirmeler sayesinde bu zorluğu aşıyoruz.

Mobilde sonsuz koşu türünde oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Running with Santa 2, tatil sezonu için harika bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Running With Santa: Xmas Run

    Running With Santa: Xmas Run Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Running Shadow

    Running Shadow diğer sonsuz koşu oyunlarından bir hayli farklı bir çizgide ilerleyen, aksiyon dolu bir oyundur.
  • Running Pet APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Running Pet APK, koşu oyunlarına yeni bir bakış açısı getiriyor.
  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Shadow Running

    Shadow Running, Android telefon ve talepleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir sınırsız koşu oyunudur.
  • Blocky Cop Craft Running Thief

    Blocky Cop Craft Running Thiefeğlenceli bir mobil hırsız polis oyunudur
  • Keep Running

    Keep Running'de karakterimizin platformlar arasında yürüyebilmesi için gereken köprüyü oluşturmaya çalışıyoruz.
  • Freeletics Running

    Freeletics Running, profesyonel sporcuların koşu programlarını içeren bir fitness uygulaması.