Rush Rally 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Rush Rally 2, Android platformundaki en iyi ralli oyunları arasında gösteriliyor.

Rush Rally 2, konsol kalitesinde dediğimiz mobil cihazların sınırlarını zorlayan grafiklere sahip 60fps’de çalışan ralli yarış oyunu ve görselleri kadar oynanışı ve atmosferiyle de şaşırtıyor.

Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi ralli oyunlarından biri diyebileceğim Rush Rally 2’de çakıl, kum, kar, asfalt pistlerde bazen gece bazen gündüz zorlu hava şartlarında yarışlara katılıyorsunuz. Gerek tek başınıza gerekse de gerçek ralli yarışçıları ile kapışabiliyorsunuz ki yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz tekil mod da çoklu oyuncu modu da uzun süre ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dilerseniz Facebook veya Googleplay hesabınızı bağlayarak arkadaşlarınızın hayaletine karşı yarışıp onlara meydan okuyabiliyorsunuz.

Farklı kamera açıları sunan oyunda aracınızın kontrolünü sağ ve sol alttaki butonlarla sağlıyorsunuz. Sağdaki butonlar gaz, fren ve el freninden oluşurken, soldaki butonlar yönlendirme görevini üstleniyor. Üst tarafta soldan sürelerinizi, ortadan co pilot terimlerini, sağdan da hız ve kalan mesafeyi takip ediyorsunuz.

Erkan Calp

Rush Rally 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Rush Rally 2, iOS platformunda görsel ve oynanabilirlik açısından açık ara en iyi ralli oyunu.

Rush Rally 2, büyük ekranlı iPhone ve iPad’de oynamanızı istediğim ralli oyunu. Grafik kalitesi, oynanabilirlik, atmosfer, içerik kısacası her yönden hayranlık uyandıran yarış oyununda açık olarak gelen her biri farklı sürüş gerektiren 72 pist bulunuyor ve oyun boyunca 7 ülke geziyoruz.

Kaybetme lüksümüzün olmadığı, sürekli birinci gelmek durumunda olduğumuz şampiyonluk yarışı, yeteneklerimizi sınayan test yarışları, arkadaşımızın hayaletiyle yarışıp süre kastığımız zamana karşı yarış seçenekleri sunan Rush Rally 2’de ortam da sürekli değişiyor. Gece ve gündüz, karlı ve yağmurlu, ve de asfalt, kar, çakıl, kum pislerde 60fps hızda yarışmanın keyfini sürüyoruz.

Yarış ekranına geçecek olursam; Dar pistlerde son hız ilerlerken pist dışına çıkmamamız için gerekli co pilot direktiflerini sol üstten takip ediyoruz. Yön ve gaz, fren, el freni gibi kontroller de aşağı konumlandırılmış. En iyi sürelerinizi sol üstten, hız ve kalan mesafeyi de sağ üstten takip ediyorsunuz. Oyun ekranı yön tuşlarıyla birlikte biraz karışık ancak birkaç oynamadan sonra alışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally

    Rush Rally, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.
  • Rally Point 4

    Rally Point 4 ralli yarışlarına katıldığınız bir yarış oyunudur