Rush Rally 3

x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu

Rush Rally 3, mobilde en çok indirilip oynanan ralli yarış oyunu. Konsol kalitesinde ralli yarış oyunu arıyorsanız, şiddetle tavsiye ederim. Gerçeğiyle birebir uyarlanmış ralli arabaları, farklı sürüş gerektiren gerçeği aratmayan pistler, gerçek zamanlı araç deformasyon ve hasarı, gece-gündüz döngüsü, dinamik hava, 60fps desteğiyle mobil platformdaki en gerçekçi ralli simülasyonu.

Grafikleri, sesleri, oynanışıyla mobilde oynanabilir en iyi ralli yarış oyunu Rush Rally. Popüler serinin üçüncü oyununda gece veya gündüz karda veya yağmurda çakıl, asfalt, çamur pistlerde 60fps yarışma, gerçek zamanlı araç deformasyonu ve hasarı da içine alan etkileyici araba dinamikleri, detaylı özelleştirme, ayarlanabilir kontrol sistemi, online ve offline farklı oyun modları dikkat çekiyor. İster kariyer modunda ilerliyor, ister aşamalı tek başınıza yarışıyor, isterseniz de diğer oyunculara meydan okuyorsunuz.

Rush Rally 3 Özellikleri

  • Konsol kalitesinde ralli
  • Dünya ralli yarışı
  • Garajınızı yapın.
  • Arkadaşlarınızla, çok oyunculu ve çevrimdışı yarışın.
  • Tamamen özelleştirilebilir kontrol sistemi

 

Erkan Calp

Rush Rally 3

x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
221.8 MB DOSYA BOYUTU

Rush Rally 3: Konsol kalitesinde ralli yarışı

Rush Rally 3, iOS özelinde değil, mobil platformdaki az sayıda konsol kalitesinde yarış oyunundan biri. Modelleme harikası ralli arabaları, gerçek pistleri aratmayan pistler, gece ve gündüz yarışı, gerçek zamanlı hasar sistemi, 60fps oynama desteğiyle mobildeki en iyi ralli yarış oyunu.

Mobildeki en gerçekçi ralli simülasyonu Rush Rally 3, iPhone/iPad’de yüksek kalitede grafikli ralli yarışı oyunu arayanlar için en iyi seçenek.

Gerçeğinden birebir uyarlanmış ralli arabalarından birini seçerek ister kariyer modunda uzun ve keyifli bir yolculuğa çıkıyor, ister tek oyunculu modda kendinizi sınıyor, ister arkadaşlarınıza meydan okuyor, isterseniz de Rally Cross’da dünyanın dört bir yanından yarışçılarla kapışıyorsunuz. Gece - gündüz, yağmur - kar demeden karlı, çamurlu, çakıllı, asfalt pistlerde yarışıyorsunuz. Aracınız çarptığınız anda deformasyona uğruyor, hasar alıyor. Garajda arabanızın görünümünü tamamen değiştirebiliyor, ayar çekebiliyor, yeni parçalar satın alabiliyorsunuz. Unutmadan, oyunun kontrol sistemi tamamen özelleştirilebilir yapıda. Kontrolleri dilediğiniz yere yerleştirebiliyorsunuz. MFi kontrolcü desteği de bulunuyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rally Legends

    En iyi ralli yarışçısı olmak için mücadele edin.
  • Rush Rally 2

    Rush Rally 2, Android platformundaki en iyi ralli oyunları arasında gösteriliyor.
  • Rush Rally

    Rush Rally, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.
  • Rally Fury APK

    Rally Fury Aşırı Ralli Araba Yarışı APK, ralli tutkunlarına tavsiyemizdir. Ücretsiz oynanan oyun, internetsiz ve online yarış seçeneği sunuyor.
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.