Rush Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Rush Rally, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.

Rush Rally, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış yüksek kaliteli bir ralli oyunu. Araba yarışlarına karşı önü alınamaz bir ilginiz varsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz üst düzey bir oyun arıyorsanız Rush Rally tüm beklentilerinizi zorlanmadan karşılayacaktır.

Rush Rally'ye girdiğimiz andan itibaren hem görseller hem de animasyonlardaki kalite gözümüze çarpıyor. Oynadıkça anlıyoruz ki oyunun sadece görsel tarafı değil teknik tarafı da ustalıkla ve özenle hazırlanmış. Arabaların verdiğimiz komutlara tepkileri akıcı ve fizik kurallarına uygun bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Yapay duran hiçbir öğe yok.

Araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alanların ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bir diğer özellik de modifikasyon seçenekleri. Aracımızın teknik özelliklerini ekleyeceğimiz parçalar ile daha üst seviyeye çıkartabiliyoruz. Elbette ki bu modifikasyonlar konsol veya PC'lerdeki oyunlar kadar kapsamlı değil.

Rush Rally'de karşımıza 72 farklı pist çıkıyor. Bu pistlerin her biri farklı zemin şartlarına sahip. Karlı, çamurlu, kumlu ve topraklı olmak üzere tüm pistler belirli yol şartlarına sahip olacak şekilde dizayn edilmiş. Elbette zeminin yapısı sürüş tarzımız üzerinde direkt etkiye sahip.

Genel olarak oynamaktan keyif aldığımız Rush Rally, farklı zorluk seçenekleri ile büyük küçük herkesin zevkle oynayabileceği bir oyun.

Emircan Erdoğan

Rush Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Rush Rally, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.

Rush Rally, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerine tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz ralli oyunu. Araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alan Rush Rally, gelişmiş fizik motoru ve üst düzey görselleri ile kaliteli bir atmosfer sunmayı başarıyor.

Oyunda tam tamına 72 farklı pist mevcut. Bu pistlerin her biri oynayanların sürüş yeteneklerini sonuna kadar sınamak için özel olarak tasarlanmış. Sadece pist tasarımları değil aynı zamanda mekanlar da bir hayli çeşitli. Karlı, topraklı, kumlu, killi ve daha pek çok arazi üzerinde yarışlar düzenleniyor ve bu arazilerin her biri sürüşümüzü direkt olarak etkiliyor.

Neyse ki farklı sürüş dinamikleri için aracımızı özel olarak modifiye edebilme şansına sahibiz. Özel garajımızda bizleri bekleyen birçok parça var ve dilediğimizi aracımıza takmakta özgürüz. Açıkçası bir araba yarışı oyununda modifikasyon özelliğini görmek çok hoşumuza gidiyor. Elbette bir Need For Speed Underground veya Carbon kadar değil fakat tatmin edici seviyelerde.

Rush Rally'nin en önemli özleliklerinden birisi de her yaşa hitap etmesi. Oyunda 4 farklı zorluk seviyesi var. Tecrübeli oyuncular en zoru seçebilirler fakat bu tarz oyunlara yeni yeni ısınmaya başlıyorsanız ilk seviyeler daha uygun olacaktır.

Facebook desteği de sunan Rush Rally, bu özelliği sayesinde oyunculara arkadaşlarıyla birlikte rekabet etme şansı sunuyor. Genel olarak beğenimizi kazanan Rush Rally, kaliteli bir ralli oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally 2

    Rush Rally 2, Android platformundaki en iyi ralli oyunları arasında gösteriliyor.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Cubed Rally World

    Cubed Rally World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • No Limits Rally

    No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.