Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

Rush: Oyuncuları buluşturan yerli sosyal ağ

Rush, takım arkadaşı arayan oyuncuları bir araya getiren yerli sosyal ağ uygulaması. Belli bir oyun yerine tüm oyunları kapsaması, sosyal ağ formunda olması, oyunculara kendi oyun ağlarını kurma izni vermesiyle rakiplerinden ayrılan Rush, ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor.

Bilgisayar oyunlarında takım arkadaşı bulma sorununa çözüm getiren mobil uygulamalardan biri Rush. PC oyuncusu olarak oyun oynayacağınız vakit (LoL ile sınırlı değil, herhangi bir oyun) yanınızda bulunacak, sizinle birlikte mücadele edecek, sizinle aynı seviyede kişileri, takım arkadaşlarınızı bulmanızı kolaylaştıran harika bir uygulama. Lobi sistemi sayesinde dünyanın dört bir yanından yeni oyun tutkunlarıyla, profesyonellerle tanışıp kaynaşabildiğiniz, son oyun haberlerini takip edebileceğiniz uygulama, ana ekran, profil ve lobilerden oluşuyor. Harita üzerinden lobi arayabiliyor, kendiniz lobi kurup oyuncu ekleyebiliyor, sohbet edebiliyorsunuz.

Basit arayüzüyle aradığınız takım arkadaşına hızlıca ulaşmanızı sağlayan Rush, tamamen ücretsiz. Daha da güzeli; oynadıkça sürpriz ödüller kazanıyor, yarışma ve etkinliklere katılıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Rush

    Eğlenceli bir kule savunma oyunu olarak karşımıza çıkan Toy Rush sınırsız eğlence sözü veriyor.
  • Kickstarter

    Kickstarter uygulaması ile iOS cihazlarınızdan Kickstarter'da yayınlanan projeleri takip edebilirsiniz.
  • for8

    for8, videolu olarak eşleşme sağlayan arkadaşlık uygulaması.
  • Clapper

    Yerli - yabancı film ve dizi takibi için harika bir mobil uygulama
  • Mekanist

    Mekanist uygulamasının yardımıyla yaşadığınız yerdeki en iyi mekanları ve yorumları kolayca görebilir ve iletişime geçebilirsiniz.
  • Dizi Merkezi

    Dizi Merkezi sayesinde favori yabancı dizilerimize dair haberleri zahmetsizce takip edebiliyoruz.
  • Sing Like A Star!

    Sing Like A Star! uygulaması ile siz de favori şarkılarınıza karaoke yapabilir ve bunları sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • SNIPP3T

    SNIPP3T uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak sevdiğiniz ünlüler hakkındaki tüm haberleri kolayca takip edebilirsiniz.