Rust Bucket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Rust Bucket ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur

Rust Bucket oyunculara heyecanlı bir oynanış yapısı sunmayı başarabilen bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Rust Bucket'da farklı tehlikelerle dolu zindanlara dalarak ganimet peşinde koşan kahramanların hikayesi konu alınıyor. Oyun bir rol yapma oyunu olmasına rağmen arcade türünde bir oynanışa sahip. Çoğu zaman oyunda Pac-Man oyunlarına benzer bir tecrübe yaşadığınızı hissedebiliyorsunuz.

Rust Bucket'da sıra tabanlı bir oynanış söz konusu. Oyunda kahramanımızı hareket ettirirken karşımıza çıkan hareket eden ölümcül tuzakları ve canavarları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Yanlış bir hareketimiz oyunun sonlanmasına neden olabilmekte. Oyunun kontrolleri gayet basit bir yapıa sahip. Kahramanımızı yönlendirmek ve düşmanlarımıza saldırmak için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli.

Rust Bucket'in renkli retro tarzdaki grafikleri genel olarka göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Rust Bucket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Rust Bucket mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyuınudur

Rust Bucket eğer hem reflekslerinizi test eden hem de taktiksel yeteneklerinizi konuşturmanıza imkan tanıyan bir oyun oynamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil RPG.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Rust Bucket'da fantastik bir maceraya atılıyoruz ve derin zindanlara dalarak hazine peşinde koşuyoruz. Oyunda temel amacımız karşımıza çıkan ölümcül tuzakları ve canavarları aşarak bölüm sonundaki hazinelere ulaşmak. Bu işi gerçekleştirebilmek için reflekslerimizi ve taktiksel zekamızı birleştirmemiz gerekiyor; çünkü oyunda Pac-Man benzeri bir yapı mevcut. Karşımıza çıkan hareketli engeller ve düşmanlar sırtımızdan ter akmasına neden olabiliyor.

Rust Bucket'ın oynanışı sıra tabanlı olsa da oyun gayet hızlı bir şekilde ilerlemekte. Oyunda bir yandan doğru yere hareket etmeniz, diğer yandan düşmanlarınızla savaşmanız gerekiyor. Kahramanımızı hareket etirmek ve düşmanlarımıza saldırmak için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli.

Retro tarzda grafikleri göze hoş görünen bir ögrünüm sunan ideal bir boş zaman değerlendirme aracı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.
  • Hard Hat Challenge

    Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge kadar yaygın meydan okuma oyunu.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu