Call of Duty Black Ops Zombies

Call of Duty Black Ops Zombies

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 1,794
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Glu Mobile

Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur

Call of Duty Black Ops Zombies, Call of Duty oyunlarında görmeye alışık olduğumuz zombi modunu mobil cihazlarımıza taşıyan bir FPS oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir FPS olan Call of Duty Black Ops Zombies'de oyuncular farklı haritalarda onlarca zombiye karşı tek başlarına bırakılıyorlar. Bu ortamda kıran kırana zombilerle savaşırken adrenalin dolu anlar yaşamaktayız. Oyunda başlangıçta az sayıda olan zombiler ilerledikçe artıyor. Bunun yanında farklı türdeki zombiler de ortaya çıkıyor. Bu zombilerin bazıları ise oldukça hızlı hareket ediyor. Biz ise etraftan farklı silahlar topluyoruz, kapıların kilidini açarak yeni hareket alanları oluşturuyoruz ve barikatlar kurarak ve hasar alan barikatları güçlendirerek hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Call of Duty Black Ops Zombies gerilim ve heyecan dolu bir oynanışa sahip. Oyunda zombiler dalga dalga üzerimize saldırmakta. Yeni dalgalarla birlikte daha fazla sayıda ve daha güçlü zombiler ortaya çıkıyor. Zombileri yok ettiğimizde ise ortaya geçici avantajlar sağlayan bonuslar çıkıyor ve bu bonusları toplayarak rahat bir nefes alabiliyoruz.

Call of Duty Black Ops'u oyuncular tek başlarına veya WiFi üzerinden 4 arkadaşlarıyla birlikte oynayabilmekteler. Oyunun içerisinde bonus olarak bir de Dead Ops Arcade adlı oun modu yer alıyor. Bu modda kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve 4 bir yandan bize saldıran zombilere karşı savaşıyoruz.