Sacrifices

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Acımasız bir ormanda kendi kabilenizi kurarak ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendi kabilenizi kurarak vahşi hayvanlarla dolu bir ormanda hayat mücadelesi vereceğiniz ve kabilenizi geliştirerek uygar bir yaşama geçmek için çaba göstereceğiniz Sacrifices, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelli ile bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, acımasız bir ormanın tam ortasında sıfırdan bir köy inşa etmek ve ganimet savaşlarına katılarak köyünüzü geliştirmektir. Boş bir arazi bularak köyünüzü bu araziye inşa edebilir ve çeşitli yapı malzemeleri satın alarak yeni binalar yapabilirsiniz.

Ayrıca çeşitli alanlarda üretim yaparak ekonomik dengeyi kurabilir ve ganimet savaşlarından gelen kazançlarla köyünüzü daha da büyütebilirsiniz.

Oyunda köy inşasından kullanabileceğiniz odun, taş, toprak, ağaç ve daha onlarca farklı malzeme yer almaktadır.

Ayrıca kabilede yaşayanların giyebileceği yüzlerce kıyafet ve savaşlarda kullanabileceğiniz sayısız alet bulunmaktadır. Strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Sacrifices ile sizde kendi kabilenizi kurabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Sacrifices

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
170.5 MB DOSYA BOYUTU

Acımasız bir ormanda kendi kabilenizi kurarak ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Acımasız bir ormanda vahşi hayvanlarla ve etraftaki çeşitli kabilelerle mücadele ederek kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz ve köyünüz geliştirerek uygar yaşama ilk adımları atabileceğiniz Sacrifices, strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleriyle donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, vahşi hayvanlarla dolu bir ormanda kendi kabilenizi kurarak zorlu hayat şartlarıyla mücadele ederek macera dolu anlar geçirmek ve ganimet savaşları yaparak kabilenin gelişmesi için gerekli kaynağı tahsis etmektir.

Savaşlardan kazandığınız altınlar sayesinde köyünüze yeni binalar ve üretim alanları kurabilirsiniz. Ayrıca çeşitli savaş malzemeleri ve karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Aksiyon ve maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yer alan toprak, taş, ağaç ve daha onlarca farklı malzemeden yararlanarak köyünüzü geliştirebilirsiniz.

Ayrıca kılıç, mızrak, ok, balta ve daha birçok ölümcül savaş aletinden yararlanarak savaşları kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla erişeceğiniz Sacrifices ile sizde kendi köyünüzü inşa edebilir ve yeni deneyimler kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.