Şahin 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,371 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Şahin 3D, Şahin'leri yarıştırabileceğiniz bir mobil oyundur

Şahin 3D ülkemizin en çok ilgi gören araçlarından olan Tofaş marka Şahin'leri kullanabilmenize imkan veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörü olan Şahin 3D bir hayli zengin bir içeriğe sahip. Şahin 3D içerisinde farklı oyun modları yer alıyor. Bu modlardan yarış modunda klasik olarak diğer araçlarla yarışıyoruz ve bitiş çizgisinden ilk geçen yarışçı olmaya çalışıyoruz. Yarış modunda İstanbul haritasında yarışabiliyoruz. Şahin 3D içerisinde minik bir park etme oyunu da barındırıyor. Bu modda park etme yeteneklerinizi konuşturarak en yüksek puanı yakalamaya çalışabilirsiniz.

Şahin 3D'de kullandığınız Şahin'i modifiye edebilmenize de imkan veriliyor. Modifiye konusunda geniş seçeneklere sahibiz. Dilerseniz aracınızın motorunu modifiye ederek güçlendirebilir, dilerseniz arabanızın görünümünü ve gövdesini tercihlerinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Şahin'inizin kaputunu, rüzgarlığını, koltuk rengini, gövde rengini, plakasını, jantlarını ve hatta direksiyonunu değiştirebilir, farklı çıkartma seçeneklerinden birini aracınıza ekleyebilirsiniz.

Şahin 3D'de aracınızı aralarında kokpit kamerasının da olduğu farklı kamera açılarını kullanarak yönetebiliyorsunuz. Oyunun grafiklerinin ortalama bir seviyeye sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D

    Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Şahin Drift 3D Modifiyeli

    Şahin Drift 3D Modifiyeli mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür
  • Şahin Drift Oyunu 3D Simülatör

    Şahin Drift Oyunu 3D Simülatör gerçekçi bir şahin simülaörüdür
  • Şahin Simülasyon Oyunu 3D

    Şahin Simülasyon Oyunu 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülasyonudur
  • Şahin Modifiye ve Drift 3D

    Şahin Modifiye ve Drift 3D'de Şahin marka otomobilimizi modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Şahin Park 3d

    Şahin Park 3d mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park oyunudur
  • Tofaş Şahin Drift 3D 2014

    Tofaş Şahin Drift 3D 2014 drift meraklıları için ücretsiz olarak sunulan bir oyundur. Oyunda Şahin otomobilleri kullanarak drift yapmaya çalışıyoruz.
  • Şahin Drift Oyunu 3D

    Şahin Drift Oyunu 3D drift sporu ile ilgilenenler için özel olarak tasarlanmış, fakat orta seviye grafikleriyle biraz da olsa negatif etki uyandıran bir oyun.